telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
ma. t/m vr : 09:00 - 17:30 uur zaterdag : 10:00 - 16:00 uur
Naar 'mijn reis' omgeving
naar Homepagina
  1. Groepsreis organiseren? Wij nemen u het werk uit handen!

Groepsreis organiseren? Wij nemen u het werk uit handen!

Effeweg Groepsreizen


Wij kunnen al onze Effeweg.nl reizen ook speciaal voor uw eigen groep op maat aanbieden, daarnaast kunt u ons ook uw eigen wensen doorgeven betreft de reis en wij maken deze geheel voor u op maat. Of dit nu per bus, boot, trein of vliegtuig is, ons Groepsreizen-team staat voor u klaar. Iedere groep is weer anders. Er zijn verschillen in met name de samenstelling van de groep, wens, budget, leeftijdsopbouw en doel van de reis. Een bedrijf dat haar werknemers vanwege een 50-jarig jubileum trakteert op een weekendje Parijs of een zangkoor dat een weekend Berlijn wil combineren met een concert ter plaatse: beide groepen verdienen een aparte aanpak.

Wilt u geïnspireerd worden door onze afdeling Groepsreizen? Schrijf u dan via onderstaande button in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan regelmatig een nieuwsbrief met reisinspiratie, tips en aanbiedingen voor uw volgende groepsreis.

inschrijfbutton-effeweg-groepsreizen

Direct contact opnemen met onze Groepsreisafdeling? Dat kan, mail of bel naar:
M:  groepsreizen@effeweg.nl
T:   088 - 10 30 888​

CTA-Offerte.png

Onze aanpak:

1. Oriëntatie en inspiratie
Laat u verrassen en inspireren door de voorbeeldreizen op onze site. Voorbeeldreizen om u een idee te geven van onze mogelijkheden ten aanzien van vervoer, accommodatie en programmaonderdelen. Wordt de gewenste bestemming niet genoemd op onze site? Geen probleem! Laat het ons weten. We gaan geen uitdaging uit de weg! Onze site wordt telkens geactualiseerd met nieuwe bestemmingen, reizen en reis-onderdelen.

2. Wensenlijst
Uw wensenlijst is hèt uitgangspunt voor een vrijblijvende offerte op maat. Iedere groep is uniek! Dus iedere wensenlijst ook. Maak voor uzelf een lijst met wensen ten aanzien van vervoer, bestemming, reisduur, accommodatie, verzorging, excursies, avondprogramma’s etc. Denk hierbij aan de samenstelling van de groep en het budget wat u in gedachten heeft of wenst te besteden.

3. Contact
Onze medewerkers staan klaar om voor u een onvergetelijke reis samen te stellen. U kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 17.30 uur. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Nieuwleusen of een gewenste locatie in overleg.

4. Vrijblijvende offerte op maat
Onze ervaren medewerkers vertalen uw wensen in een vrijblijvende offerte op maat! Bij het lezen van onze kleurrijke offertes start het vakantieplezier. Per mail en/of per post ontvangt u een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies en dag-onderdelen worden uitgebreid beschreven en indien gewenst aangevuld met diverse menukeuzes en voorstellen voor avondprogramma’s. Naast uw eigen wensen zullen wij in de offerte het advies en ervaringen verwerken van onze medewerkers. Om u een zo optimaal mogelijk reisproduct aan te bieden. Advies met betrekking tot reis- en annuleringsverzekering zal hierbij niet ontbreken. Wij streven er na om u binnen 5 werkdagen een offerte toe te sturen.

5. Uw reis op maat!
De offerte is in goede orde ontvangen. Uw groep is enthousiast en wil de reis graag bevestigen bij Effeweg.nl! Dat horen we graag. U ontvangt een orderbevestiging met uitgebreid programma en tijdsplanning en alle gewenste reisonderdelen. U heeft 1 vast contactpersoon bij welke de gehele reis voor u gaat voorbereiden. Van de bevestiging, de te reserveren accommodatie, reisonderdelen, evt. verzekeringen tot de uiteindelijke reispapieren. Reist u per touringcar, dan is uw chauffeur tevens reisleider en ontvangt hij/zij een compleet draaiboek net als uw contactpersoon. Reist u per vliegtuig, trein of boot, dan zal Effeweg.nl voor iedere deelnemer de reispapieren samenstellen. Wilt u als contactpersoon de reis goed voorbereiden? Een inspectiereis behoort tot de mogelijkheden. Na een goede voorbereiding is de dag daar! Uw reis op maat start.

6. Evaluatie
Na afloop van de reis horen wij graag hoe de reis is verlopen. Is alles naar wens geweest? Was uw groep tevreden? Zijn er verbeterpunten? Met een goede evaluatie kunnen wij onze service en werkwijze verbeteren en ons product optimaliseren en natuurlijk hopen wij dat een goede ervaring resulteert in een nieuwe offerte aanvraag!

Benieuwd wat wij voor uw groep kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

CTA-Offerte.png
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg B.V.
Den Hulst 134
7711 GT Nieuwleusen
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
21:20:52 | 0,07 | effeweg | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch