naar Homepagina
  1. Groepsreis organiseren? Wij nemen u het werk uit handen!

Groepsreis organiseren? Wij nemen u het werk uit handen!

Wij kunnen al onze Effeweg.nl reizen ook speciaal voor uw eigen groep op maat aanbieden, daarnaast kunt u ons ook uw eigen wensen doorgeven betreft de reis en wij maken deze geheel voor u op maat. Of dit nu per bus, boot, trein of vliegtuig is, ons Groepsreizen-team staat voor u klaar. Iedere groep is weer anders. Er zijn verschillen in met name de samenstelling van de groep, wens, budget, leeftijdsopbouw en doel van de reis. Een bedrijf dat haar werknemers vanwege een 50-jarig jubileum trakteert op een weekendje Parijs of een zangkoor dat een weekend Berlijn wil combineren met een concert ter plaatse: beide groepen verdienen een aparte aanpak.

Wilt u geïnspireerd worden door onze afdeling Groepsreizen? Schrijf u dan via onderstaande button in voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan regelmatig een nieuwsbrief met reisinspiratie, tips en aanbiedingen voor uw volgende groepsreis.

inschrijfbutton-effeweg-groepsreizen

Inspiratie
Laat u verrassen en inspireren door de voorbeeldreizen op onze site. Voorbeeldreizen om u een idee te geven van onze mogelijkheden ten aanzien van vervoer, accommodatie en programmaonderdelen. Wordt de gewenste bestemming niet genoemd op onze site? Geen probleem! Laat het ons weten. We gaan geen uitdaging uit de weg! Onze site wordt telkens geactualiseerd met nieuwe bestemmingen, reizen en reis-onderdelen.

Wensenlijst
Uw wensen en behoeften zijn hèt uitgangspunt voor een vrijblijvende offerte op maat. Iedere groep is uniek! Dus iedere wensenlijst ook! Maak voor u zelf een overzicht met wensen ten aanzien van vervoer, bestemming, reisduur, accommodatie, verzorging, excursies, avondprogramma’s etc. Denk hierbij aan de samenstelling van de groep en het budget wat u in gedachten heeft of wenst te besteden.

Vrijblijvende offertes op maat
Onze ervaren reisspecialisten vertalen uw wensen in een vrijblijvende offerte op maat! Per mail (of indien gewenst ook per post) ontvangt u een uitgebreide offerte met een complete dagindeling en tijdsplanning. De mogelijke excursies en dag-onderdelen worden uitgebreid beschreven en indien gewenst aangevuld met diverse menukeuzes en voorstellen voor avondprogramma’s. Naast uw eigen wensen zullen wij in de offerte het advies en ervaringen verwerken van onze ervaringsdeskundigen om u een zo optimaal mogelijk reisproduct aan te bieden.

CTA-Offerte.png

Contact
U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken op 088-10 30 888 van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur of mailen op groepsreizen@effeweg.nl.  
Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Veenendaal of een gewenste locatie in overleg.
 
Waarom boeken bij Effeweg Groepsreizen op maat?
  • Al meer dan 20 jaar uw betrouwbare maatwerkspecialist
  • De scherpste prijzen; helder en zonder verborgen kosten!
  • Aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ  en Calamiteitenfonds
  • Geld-terug-garantie, geen vouchers als gevolg van officiële COVID-19 maatregelen*
  • Repatriëringsgarantie
  • Effeweg Groepsreizen werkt alleen met touringcarbedrijven die beschikken over het Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB); veilig, comfortabel en milieubewust
  • Alarmnummer 24/7: tijdens uw reis 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
11:19:36 | 0,05 | effeweg | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch