Over Effeweg.nl

Wij geloven dat een vakantie vooral plezier moet zijn, plezier door beleving! Beleven van momenten, mooie omgevingen, fijne klimaten en gezelligheid met leuke mensen in een groep. Geen gezeur, geen poespas en rompslomp. Gewoon genieten!

Om u te kunnen laten genieten, werkt Effeweg.nl volgens onderstaande principes:

  • Uitgebreid aanbod Ons productteam bedenkt ieder jaar veel nieuwe reizen, op deze manier wordt ons assortiment ieder jaar een stukje groter!
  • Geen tussenpersonen Onze reizen zijn enkel te boeken via deze website of door te bellen met één van onze medewerkers. Wij werken zonder de tussenkomst van reisbureaus, wat betekent dat wij direct contact met u onderhouden over uw reis. Dit scheelt tijd en kosten, waardoor wij u voordelige vakanties kunnen aanbieden.
  • Veiligheid voorop Onze eigen garage met gecertificeerde monteurs zorgt ervoor dat de touringcars alleen in perfecte staat de weg op gaan. Uiteraard voldoen deze allemaal aan de geldende eisen en normen!
  • Eigen chauffeurs en reisleiders Wij beschikken over eigen chauffeurs. Deze chauffeurs worden allemaal opgeleid en getraind door Effeweg.nl zodat zij uw vakantie helemaal compleet maken.
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds Effeweg.nl is aangesloten bij bovengenoemde organisaties, dit biedt u als klant maximale garantie in geval van calamiteiten.
  • Boek nu, betaal later Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis. U kunt nu boeken en op een later moment betalen. Uiterlijk zes weken voor aanvang van de reis dient de totale reissom bij ons binnen te zijn.

Hoe het begon

In 2002 waren de touringcarbedrijven Gebo Tours en Betuwe Express zoekende naar opvulling in de rustige zomermaanden. Toen is er besloten een touroperator op te zetten genaamd Effeweg.nl. Het aanbod bestond uit stedentrips naar Parijs, Berlijn, Londen en Praag met allen een vertrek in de zomermaanden, het bleek een groot succes.

Inmiddels is Effeweg.nl een volwaardige touroperator en worden er jaarlijks meer dan 1.000 busreizen aangeboden. Naast busreizen is het aanbod uitgebreid met onder andere vliegreizen, fietsreizen, singlereizen en vele andere soorten vakanties. Jaarlijks vervoeren wij inmiddels ruim 50.000 tevreden klanten, daar zijn wij trots op!

Effeweg.nl biedt nog veel meer

De afgelopen jaren is het aanbod van Effeweg.nl ook behoorlijk gegroeid. Effeweg.nl staat al lang niet meer voor alleen busreizen. Er is nog veel meer. Zo bieden we naast bus-excursiereizen ook vlieg-busreizen, fietsreizen, singlereizen en vele andere vakanties aan. Door deze uitbreiding van ons aanbod proberen wij meer reizigers te laten kennismaken met de Effeweg.nl formule en te laten genieten van een passende vakantie!

Last-minute en andere acties

Het gehele jaar door proberen wij voordelige vakanties aan te bieden, zoals ook gepubliceerd in de nieuwe brochure. De prijzen van onze reizen kunnen echter gedurende het jaar wijzigen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een reis kort voor vertrek goedkoper wordt aangeboden in advertenties of op onze website, ook kunnen er speciale acties of last-minute aanbiedingen zijn voor bepaalde reizen. Via onze website www.effeweg.nl of via ons contactcenter (088 10 30 800) blijft u altijd op de hoogte van de actuele prijzen en vertrekdata. Vrijwel iedere dag kunnen wij reizen de status geven van ‘gegarandeerd vertrek’ uw reis zal dan gegarandeerd vertrekken op uw geboekte vertrekdatum. Houd daarom onze website in de gaten en blijf volledig op de hoogte van de status van uw reis!

Mis geen korting meer! Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

De e-mail nieuwsbrief is dé manier om op de hoogte te blijven van leuke aanbiedingen, last-minutes en nieuwe reizen. Ook ontvangt u interessante reizen, tips, nieuwe bestemmingen en reisnieuws. Hierdoor kunt u dus die ene leuke of zeer voordelige vakantie boeken! Interesse? U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden!

Duurzaam Toerisme

Duurzaam toerisme is niets anders dan reizen en rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur, zodat ook aan volgende generaties aantrekkelijke bestemmingen kunnen worden aangeboden. De ANVR-reisbranche voelt zich hierbij betrokken en zet zich in voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen (DTO). Zo voldoet ons bedrijf aan de ANVR-DTO verplichting, waarbij de reisonderneming onder andere een daartoe opgeleide coördinator heeft aangesteld die met goed gevolg een examen heeft afgelegd. Effeweg.nl heeft een beleidsverklaring en een programma met praktische maatregelen opgesteld, waarin staat beschreven hoe wij nu en in de toekomst met de zorg voor het milieu omgaan.

Effeweg.nl

Vendelier 61-B | 3905 PD Veenendaal | T 088 10 30 800 | KvK: 05077081 | BTW: NL 826428782 B01 | IBAN: NL71 RABO 0325 6913 12

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
03:43:11 | 0,03 | effeweg | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch