telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
ma. t/m vr : 08:30 - 18:00 uur zaterdag : 08:30 - 16:30 uur
Naar 'mijn reis' omgeving

Effeweg.nl, het bedrijf achter 50.000 plezierige vakanties!

Wij geloven dat een vakantie vooral plezier moet zijn, plezier door beleving! Beleven van momenten, mooie omgevingen, fijne klimaten en gezelligheid met leuke mensen in een groep. Geen gezeur, geen poespas en rompslomp. Gewoon genieten!

Om u te kunnen laten genieten, werkt Effeweg.nl volgens onderstaande principes:

  • Enorm uitgebreid aanbod Ons productteam bedenkt ieder jaar veel nieuwe reizen, op deze manier wordt ons assortiment ieder jaar een stukje groter! Dit jaar kunt u ons een handje helpen!
  • Geen tussenpersonen U kunt bij ons alleen boeken via ons telefonisch contactcenter en onze website. Wij werken zonder reisbureaus, hierdoor kunnen wij direct contact met u onderhouden over uw reis. Dit scheelt veel tijd en uiteraard scheelt dit in de kosten. Zo kunnen wij u een voordelige vakantie aanbieden!
  • Meer dan 100 eigen touringcars Effeweg.nl heeft meer dan 100 eigen touringcars, hierdoor hebben wij maximale controle op alles wat met het vervoer te maken heeft. Dit geeft ons als reisorganisatie veel flexibiliteit en beschikking over de mooiste en de beste touringcars
  • Veiligheid voorop Onze eigen garage met gecertificeerde monteurs zorgt ervoor dat de touringcars alleen in perfecte staat de weg op gaan. Uiteraard voldoen deze allemaal aan de geldende eisen en normen!
  • Eigen chauffeurs en reisleiders Wij beschikken over eigen chauffeurs. Deze chauffeurs worden allemaal opgeleid en getraind door Effeweg.nl zodat zij uw vakantie helemaal compleet maken.
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds Effeweg.nl is aangesloten bij deze drie genoemde organisaties, dit biedt u als klant maximale garantie in geval van calamiteiten.

Hoe het begon

In 2002 waren de touringcarbedrijven Gebo Tours en Betuwe Express zoekende naar opvulling in de rustige zomermaanden. Toen is er besloten een touroperator op te zetten genaamd Effeweg.nl. Het aanbod bestond uit stedentrips naar Parijs, Berlijn, Londen en Praag met allen een vertrek in de zomermaanden, het bleek een groot succes.

Inmiddels is Effeweg.nl een volwaardige touroperator en worden er jaarlijks meer dan 1000 busreizen aangeboden. Naast busreizen is het aanbod uitgebreid met onder andere vliegreizen, fietsreizen, singlereizen en vele andere soorten vakanties. Jaarlijks vervoeren wij inmiddels ruim 50.000 tevreden klanten, daar zijn wij trots op!

Effeweg biedt nog veel meer

De afgelopen jaren is het aanbod van Effeweg.nl ook behoorlijk gegroeid. Effeweg.nl staat al lang niet meer voor alleen busreizen. Er is nog veel meer. Zo bieden we naast bus-excursiereizen ook vlieg-busreizen, fietsreizen, singlereizen en vele andere vakanties aan. Door deze uitbreiding van ons aanbod proberen wij meer reizigers te laten kennismaken met de Effeweg.nl formule en te laten genieten van een passende vakantie!

Last-minute en andere acties

Het gehele jaar door proberen wij voordelige vakanties aan te bieden, zoals ook gepubliceerd in de nieuwe brochure. De prijzen van onze reizen kunnen echter gedurende het jaar wijzigen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een reis kort voor vertrek goedkoper wordt aangeboden in advertenties of op onze website, ook kunnen er speciale acties of last-minute aanbiedingen zijn voor bepaalde reizen. Via onze website www.effeweg.nl of via ons contactcenter (088 - 10 30 800) blijft u altijd op de hoogte van de actuele prijzen en vertrekdata. Mocht u een reis hebben geboekt en binnen 5 dagen na uw boeking ziet u een korting op de geboekte reis en vertrekdatum? Dan kunt u contact opnemen en kunnen wij de korting ook aan u toekennen. Vrijwel iedere dag kunnen wij reizen de status geven van ‘gegarandeerd vertrek’ uw reis zal dan gegarandeerd vertrekken op uw geboekte vertrekdatum. Houd daarom onze website in de gaten en blijf volledig op de hoogte van de status van uw reis!

Mis geen korting meer! Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

De e-mail nieuwsbrief is dé manier om op de hoogte te blijven van leuke aanbiedingen, last-minutes en nieuwe reizen. Ook ontvangt u interessante reizen, tips, nieuwe bestemmingen en reisnieuws. Hierdoor kunt u dus die ene leuke of zeer voordelige vakantie boeken! Interesse? U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden!

Duurzaam Toerisme

Duurzaam toerisme is niets anders dan reizen en rekening houden met milieu, mensen, natuur en cultuur, zodat ook aan volgende generaties aantrekkelijke bestemmingen kunnen worden aangeboden. De ANVR-reisbranche voelt zich hierbij betrokken en zet zich in voor Duurzaam Toeristisch Ondernemen (DTO). Zo voldoet ons bedrijf aan de ANVR-DTO verplichting, waarbij de reisonderneming onder andere een daartoe opgeleide coördinator heeft aangesteld die met goed gevolg een examen heeft afgelegd. Effeweg.nl heeft een beleidsverklaring en een programma met praktische maatregelen opgesteld, waarin staat beschreven hoe wij nu en in de toekomst met de zorg voor het milieu omgaan.

Effeweg.nl

Postbus 23 7710 AA Nieuwleusen T 088 10 30 800 KvK: 05077081 BTW nr.: NL 814069538B01 IBAN: NL71 RABO 0325 6913 12

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg B.V.
Den Hulst 134
7711 GT Nieuwleusen
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
22:25:03 | 0,09 | effeweg | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch