naar Homepagina
  1. Groepsreis Londen

Groepsreis LondenLonden blijft onverminderd populair. In deze stad is enorm veel te zien en u zult al snel merken dat Londen anders is. Dan bedoelen we niet alleen het linksrijdend verkeer of de Engels Pond. De typisch zwarte taxi’s en rode dubbeldekkers bepalen het gezellige stadsbeeld. Met een groepsreis van Effeweg.nl betekent dat u zorgeloos kunt genieten van al het moois dat Londen te bieden heeft. Wij brengen u overal heen met onze comfortabele touringcars, wij boeken een fijn bed in een prachtig hotel die u van ontbijt voorziet én wij verzorgen de leukste excursies. Naar Londen met Effeweg.nl is altijd een succes!

Tower Bridge
Wellicht de meest gefotografeerde bezienswaardigheid in Londen. De brug gaat dagelijks nog twee of drie keer open. De echte experience is echter de tour via de North Tower, over de (deels) glazen brug, via de South Tower en de machinekamers naar de andere zijde van de Theems.
 
Big Ben
Wie aan Londen denkt, denkt aan de Big Ben. Big Ben is de bijnaam van de grote klok in de klokkentoren van het Palace of Westminster. Vele noemen de hele toren de Big Ben, maar officieel is dit alleen de naam van de klok in de toren. De Big Ben dient als slagklok, alleen bij volle uren, en als luidklok bij bijzondere situaties. Het is één van de zwaarste klokken ter wereld en is vernoemd naar de politicus Benjamin Hall: degene die achter de bouw van de toren zit. 
 
Buckingham Palace
Het officiële residentie van de Britse monarch. Iedere dag van april tot en met juli rond 11 uur wordt de Queens’s Guard afgelost tijdens de “Changing of the Guards”. Zeker een must-see in Londen! Leuk weetje: er werken dagelijks maar liefst ruim 300 mensen aan de koninklijke hofhouding.
 
Picadilly Circus
Een van de bekendste pleinen in Londen. Door de enorme videoschermen met reclame en oogverblindende neonverlichting wordt het vaak vergeleken met Time Square in New York. Door de centrale ligging van het plein is het een goed startpunt voor een middagje shoppen, maar er zijn ook genoeg restaurants en Engelse Pubs in de buurt te vinden. 
 
 
Covent Garden
Gek op winkelen en entertainment? Bezoek de buurt Covent Garden. In het weekend is het hier ontzettend druk vanwege de vele winkels, bars en restaurants. De Covent Garden Market is één van de meest bezochte plekken van deze buurt. Deze Market is een historische hal met tal van restaurantjes en terrassen. Vlakbij deze buurt vindt u het Royal Opera House, één van de belangrijkste operahuizen ter wereld.

Stadstour o.l.v. Nederlandstalige gids
Per touringcar kunt u een ontdekkingstocht maken langs de verschillende bezienswaardigheden waaronder de Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey en St. Pauls Cathedral. U bekijkt het altijd drukke Piccadilly Circus, Trafalgar Square en Downingstreet. U brengt een bezoek aan het grote reuzenrad, de Londen Eye. In de middag wordt u naar de beroemde winkelstraten Regentstreet en Oxfordstreet gebracht, waar u naar hartenlust kunt rondkijken in de grote typisch Engelse warenhuizen. 
 
Boottocht op de Thames
Geniet van het fantastische uitzicht op de populairste bezienswaardigheden van Londen. Vaar onder de Towerbridge door, ga op de foto met de Big Ben of the Londen Eye, aanschouw de Houses of Parliament, de Tate Modern,  St. Paul’s Cathedral, Tower of Londen, Shakespeare’s Globe, and so on. Deze tour is perfect als u Londen van een hele andere kant wilt zien!
 
London Eye
Stap aan boord van de Londen Eye! Europa’s grootste reuzenrad dat u een spectaculair panoramisch uitzicht geeft over de prachtige stad Londen. In 30 minuten maakt u een rondje waarin u tot maar liefst 135 meter hoogte gaat. U kunt tot wel 40 kilometer ver kijken op een heldere dag. Dat belooft mooie foto’s van de Big Ben, Tower Bridge, St. Paul’s Cahterdral en meer!
 
Hotel Holiday Inn Express Heathrow T5 3*
Het hotel heeft een zeer geschikte locatie voor toeristen door de centrale ligging. Naast het hotel is een busstation en op kleine afstand van het hotel vindt u Windsor Castle, één van de residenties van het Britse Hof. Het goed verzorgde hotel beschikt over een bar en restaurant. De kamers zijn voorzien van tv, koffie/thee faciliteiten en ensuite badkamer met powerdouche en toilet. Wifi is beschikbaar (tegen betaling). Er is ook een lift aanwezig in het hotel. 
.
Hotel Premier Inn Croydon Town Centre 3* 
Dit is een zeer goed 3* hotel. Het Withgift shopping centre ligt op slechts enkele minuten lopen van het hotel, waar u vele winkels, bars en restaurantjes vindt. Op 5 minuten lopen van het hotel bevindt zich metrostation East Croydon Station, van hieruit reist u in slechts een kwartiertje met het openbaar vervoer naar hartje Londen. Het goed verzorgde hotel beschikt over een bar en restaurant. De kamers zijn voorzien van een tv, koffie/thee faciliteiten, airconditioning en een badkamer met powerdouche en toilet. Het hotel heeft een lift en gratis WiFi (gehele hotel).
 
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
11:31:20 | 0,05 | effeweg | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch