telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
ma. t/m vr : 09:00 - 17:30 uur zaterdag : 10:00 - 16:00 uur
Naar 'mijn reis' omgeving
naar Homepagina
  1. Veilig en gezond op vakantie deze zomer

Veilig en gezond op vakantie deze zomer

Uiteraard gaan we alleen met u op reis als wij er van overtuigd zijn dat het veilig en verantwoord is voor uw gezondheid. Teneinde u een eenduidige communicatie en aanpak te kunnen bieden, hebben we met Nederlandse busreisorganisaties een gezamenlijk pakket van maatregelen en richtlijnen samengesteld om verantwoord weer op reis te kunnen gaan. 

Richtlijnen in de praktijk
Omdat, net als bij het reizen per vliegtuig, het bij groepsreizen per bus ook niet mogelijk is de 1,5 meter afstand te handhaven worden aanvullende maatregelen getroffen. Deze maatregelen zijn gestoeld op de gezondheidsrichtlijnen die, vandaag de dag, al bijna normaal zijn zoals o.a. het gebruik van mondkapjes, hygiëne-maatregelen, afstand houden waar het kan en verder goede afspraken met elkaar maken. Hieronder vindt u de belangrijkste zaken voor u als vakantieganger op een rij.
  1. We zullen onze busvakanties gaan uitvoeren volgens de geldende richtlijnen voor busreizen op de bestemming(en) van de reis.
  2. Er zijn nieuwe verscherpte procedures opgesteld m.b.t. de ventilatie van de bus, reiniging van airconditioning, regelmatige vervanging van luchtfilters en de dagelijkse reiniging van de bus.
  3. Passagiers dragen te allen tijde een mondkapje in de bus (verplicht en aanschaf is de eigen verantwoordelijkheid van de passagier). In de bus zal desinfecterende handgel aanwezig zijn.
  4. Er zal een vaste in- en uitstapprocedure zijn, waarbij u alleen via de midden deur de bus betreedt en zoveel mogelijk de geadviseerde afstand van elkaar vandaan blijft.
  5. Passagiers zijn zelf verantwoordelijk om de eigen bagage te plaatsen op de door de chauffeur aangewezen plaats(en).
  6. Het toilet van de touringcar wordt uitsluitend gebruikt bij noodgevallen. Er zullen extra sanitaire stops worden ingelast. Alle passagiers worden verzocht zo veel mogelijk te blijven zitten, alleen in het geval van een noodgeval is het toegestaan om door het gangpad te lopen.
  7. Houd u aan de regels. De chauffeur bepaalt wat mag en wat niet mag. Houdt een passagier zich niet aan de richtlijnen, dan kan de chauffeur deze de toegang ontzeggen.
  8. Op het wisselpunt, onderweg, op de bestemmingen, in restaurants en accommodaties volgen we de procedures en richtlijnen (o.a. op het gebied van hygiëne, mondkapjes en social distancing maatregelen) zoals ingesteld voor de specifieke branches en bedrijven door de lokale overheden. Dit zal een praktische invulling zijn van de algemeen geldende Europese COVID-richtlijnen, die mede zijn gebaseerd op de adviezen van de WHO.
<< Terug naar vorige pagina
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg B.V.
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
05:02:49 | 0,05 | effeweg | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch