Vervoer


Verzamelpunt heenreis

Algemene informatie
Effeweg.nl heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf de opstapplaats brengen we u per touringcar naar ons verzamelpunt: Restaurant het Witte Huis te Zeeland (Noord-Brabant). Hier kunt u genieten van een gratis kopje koffie of thee bij reizen van 5 dagen en langer. Vanaf Zeeland begint uw reis en reist u met uw reisgezelschap naar uw geboekte bestemming.

Tijdens het maken van de boeking kunt u een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op uw vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvangt u in uw reisbescheiden, welke u circa een week voor vertrek ontvangt. Als de door u geboekte opstapplaats i.v.m. te weinig deelname per opstapplaats niet wordt aangedaan, krijgt u de kosten van openbaar vervoer 2e klasse van Effeweg.nl vergoed. Voor alle duidelijkheid: dit zijn de kosten van de door u gekozen opstapplaats naar de door ons aangewezen opstapplaats. Vanaf ca. 3 weken voor vertrek is de opstapplaats altijd op aanvraag.

Adres van ons verzamelpunt:
Restaurant Het Witte Huis   |   Reekseweg 7   |   5411 RB Zeeland (Noord-Brabant)

Zoals onze reizigers van ons gewend zijn, kunnen zij in de buurt van het overstappunt overnachten. Mocht u gebruik willen maken van een overnachting bij het overstappunt dan kunt u reserveren bij Het Witte Huis kamerreserveringen via www.het-wittehuis.nl/overnachtingen, bij vragen kunt u contact opnemen via kamers@het-wittehuis.nl of via telefoonnummer 06-82841368 (ma-wo-vr van 10:00-16:00 uur m.u.v. feestdagen)

(In drukke periodes maken wij op onze overstaplocatie in Zeeland gebruik van een extra parkeerlocatie: Ut Peelhuijs in Zeeland, op een paar minuten rijden van Het Witte Huis. Als u bij Ut Peelhuijs moet parkeren, hoort u dit bij aankomst bij Het Witte Huis en krijgt u informatie van onze medewerker hoe te rijden. Alleen de bestuurder van de auto brengt de auto weg; reisgeno(o)t(en) stappen met alle bagage uit bij de terminal van Het Witte Huis. Vanaf Ut Peelhuijs wordt u per pendelbusje naar Het Witte Huis gebracht. Het pendelbusje rijdt heen en weer tot alle gasten bij Het Witte Huis zijn, dus het kan zijn dat u even moet wachten. In Het Witte Huis drinkt u een kopje koffie/thee en kunt u naar het toilet voordat u aan uw reis begint.)

Indien u geen gebruik wenst te maken van onze servicelijnen kunt u ervoor kiezen om op te stappen op het verzamelpunt in Zeeland. Uiteraard is er de mogelijkheid om de auto te parkeren op een verharde parkeerplaats (tegen betaling).

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
09:35:19 | 0,09 | effeweg | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch