naar Homepagina
  1. Ik ben slecht ter been, mag ik mijn rollator of rolstoel meenemen?

Bagage


Ik ben slecht ter been, mag ik mijn rollator of rolstoel meenemen?

Voor sommige mensen is het prettig om een (medisch) hulpmiddel  mee te nemen tijdens de reis. Voor de extra steun, om u net wat makkelijk te kunnen bewegen. Effeweg.nl wil u daarvoor de mogelijkheid geven. Onze touringcars hebben geen lift, wij gaan er daarom wel vanuit dat u op eigen gelegenheid de touringcar kunt in- en uitstappen. Het in- en uitladen van uw hulpmiddel dient samen met de chauffeur te gebeuren. Helaas is het voor de chauffeur niet toegestaan uw hulpmiddel alleen in en uit te laden, dit vanwege de Arbowetgeving.

Hulpmiddelen als een rollator of rolstoel kunnen mee onder de volgende voorwaarden.

Een hulpmiddel dient:

  • inklapbaar te zijn
  • te voldoen aan de max. afmetingen van (l x b x h)  100x 90x 65 cm indien opgevouwen/ ingeklapt
  • vooraf te worden aangemeld bij Effeweg.nl. U ontvangt hiervan een bevestiging. Zonder aanmelding vooraf kan een hulpmiddel geweigerd worden i.v.m. de beperkte bagageruimte in een touringcar.
  • in plaats van een koffer te worden meegenomen.
Uw aanmelding voor het meenemen van een hulpmiddel is op basis van beschikbaarheid. Bovenstaande hulpmiddelen worden in de bagageruimte van de touringcar geplaatst. Alle bagagestukken dienen deugdelijk te zijn verpakt en voorzien van een duidelijke aanduiding van naam, telefoonnummer en de bestemming van de passagier. Het verpakken van bagage is de verantwoordelijkheid van de passagier. Bij het veroorzaken van schade door de bagage van de passagier aan derden valt dit geheel onder de verantwoordelijkheid van de passagier.

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
12:05:02 | 0,09 | effeweg | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch