telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
ma. t/m vr : 09:00 - 18:00 uur zaterdag : 10:00 - 16:00 uur
Naar 'mijn reis' omgeving
naar Homepagina
  1. Informatie m.b.t. het coronavirus

Informatie m.b.t. het coronavirus

Update persconferentie 14-12-2020


Beste reiziger,

Gezondheid is uw grootste rijkdom. Op dit moment is uw gezondheid en die van uw familie en vrienden het belangrijkst. Door de maatregelen van de regering kunnen we tot half maart niet reizen. Wij moeten met zijn allen zoveel mogelijk binnen blijven en goed voor elkaar zorgen. Bij Effeweg.nl werken we keihard om de huidige situatie het hoofd te bieden. Tegelijkertijd doen wij er alles aan om u, wanneer het weer toegestaan is, alsnog onbezorgd te kunnen laten genieten van een welverdiende vakantie. Wij blijven de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten houden en zullen pas weer vertrekken als dit verantwoord is. Dit zal dus niet eerder zijn dan dat de autoriteiten hiervoor toestemming geven.

Maar wij zien het zomerseizoen 2021 positief tegemoet en u hopelijk ook! Uiteraard biedt Effeweg.nl een garantiepakket aan voor de reizen met vertrekzomer 2021, zodat u zorgeloos nu al uw reis kunt boeken.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat de persconferentie van 14-12-2020 vragen oproept over uw geboekte vakantie. In de komende dagen gaan wij dit goed uitzoeken om zo meer duidelijkheid te krijgen over alle geplande vakanties in binnen- en buitenland met vertrek t/m midden maart 2021. Mocht u een vakantie geboekt hebben in deze periode, dan ontvangt u van ons z.s.m. bericht.

In verband met de grote drukte vragen wij u vriendelijk om ons bericht af te wachten en niet zelf contact met ons op te nemen. We zullen u zo snel mogelijk informeren over uw geboekte vakantie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Een Effeweg.nl reis in het 'nieuwe normaal'
Wij gaan alleen op reis als wij u de reis kunnen bieden waar u voor geboekt heeft, maar wel in het 'nieuwe normaal'. We zullen ons allemaal moeten houden aan de Nederlandse én buitenlandse maatregelen. Dit is in het belang van uw en onze veiligheid. Wanneer uw vakantiebestemming en de landen waar we doorheen reizen weer toeristen verwelkomen, gaan wij uw reis met zorg voorbereiden. Binnen de (inter)nationale richtlijnen zorgen wij ervoor dat u een mooie reis tegemoet gaat, met heldere voorwaarden van het vervoer tot het verblijf en uw reisprogramma.

Op deze pagina vindt u alle informatie en artikelen over de aanpak van Effeweg.nl omtrent het coronavirus. We hopen u hiermee te kunnen helpen, zodat u weet waar u aan toe bent. Het kan natuurlijk voorkomen dat u hier niet het antwoord kunt vinden wat u zoekt. Mocht dit het geval zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 088 - 10 30 800 of per mail naar info@effeweg.nl.

Reizen
Per vertrekdatum en per reis zal Effeweg.nl bekijken of deze doorgang kan vinden. Wij willen hierbij nogmaals benadrukken dat wij pas op reis gaan als dat echt kan! Op de pagina van de reis kunt u de vertrekstatus bekijken. Wordt een reis door ons geannuleerd, dan ontvangt u automatisch van ons bericht. U krijgt de keuze om uw reis kosteloos om te boeken naar een latere datum/andere bestemming of u ontvangt van ons een SGR-erkend Corona-voucher ter waarde van de (aan)betaalde reissom, die tot 1 jaar na de uitgiftedatum gebruikt kan worden voor het boeken van een nieuwe Effeweg.nl reis. U hoeft dus niet binnen 1 jaar op reis te gaan, dit mag ook later.

Bekijk hier onze handleiding m.b.t. het coronavirus en de uitvoering van onze busreizen. 

Repatriëringsgarantie
Wij zorgen dat u weer veilig thuis komt
De veiligheid van onze reizigers is onze hoogste prioriteit. Als u een vakantie inclusief vlucht of busreis bij ons boekt, bent u automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Mocht het reisadvies tijdens uw verblijf van positief naar negatief wijzigen, dan zorgen wij voor een veilige terugreis.

Hoe werkt het?
We bespreken samen met u de aanpak op basis van de beschikbare informatie en de situatie op uw bestemming. Wanneer een onmiddellijke terugkeer de beste optie is, regelen we dat.

Wilt u weten hoe u uw Corona-voucher kunt verzilveren? Klik dan op de onderstaande video:

Lian-van-Effeweg-corona-voucher-uitleg.jpg


 

Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg B.V.
Den Hulst 134
7711 GT Nieuwleusen
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:38:13 | 0,05 | effeweg | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch