naar Homepagina
  1. Wat is het verschil tussen een Tourist Class en een Comfort Class touringcar

Wat is het verschil tussen een Tourist Class en een Comfort Class touringcar

Vaak krijgen wij van Effeweg.nl de vraag wat het verschil is tussen een Tourist Class touringcar en een Comfort Class touringcar. Speciaal voor u hebben wij een video gemaakt waar de verschillen tussen beide touringcars duidelijk worden gemaakt. 
 
Er zijn twee noemenswaardige verschillen tussen deze beide soorten touringcars. Het verschil wat u als klant het meest merkt is het verschil in beenruimte. In een Tourist Class touringcar heeft u 75cm ruimte voor uw benen, bij een Comfort Class touringcar bedraagt dit 85cm.

Een tweede verschil is de verstelbaarheid van de rugleuning. Vooral bij langere ritten is het fijn als u uw leuning even achterover kunt zetten om een moment de ogen te sluiten. Bij een Tourist Class touringcar kan de rugleuning versteld worden tot 30 graden. In een Comfort Class touringcar heeft u de mogelijkheid om de rugleuning tot 35 graden te verstellen.

Daarnaast zijn al onze touringcars uitgerust met airconditioning, verstelbare armleuningen, verstelbare voetsteunen, radio, dvd-speler, toilet, koffie-unit, koelkast, luchtvering, dubbele beglazing en twee passagiersdeuren.

De kortere reizen (korter dan 8 dagen) worden per Tourist Class touringcar uitgevoerd, bij de meeste langere reizen krijgt u gratis een upgrade naar Comfort Class zitplaatsen.

Het spreekt voor zich dat het gehele wagenpark is gekeurd en dat alle touringcars het Dekra kwaliteitskeurmerk bezitten. Dit zorgt voor maximale garanties op het gebied van comfort en veiligheid voor u als klant.

Kortom: een Comfort Class touringcar heeft net dat beetje meer luxe.

Wilt u nu op zoek naar een leuke busvakantie? Bekijk hier ons complete aanbod.
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:43:12 | 0,06 | effeweg | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch