naar Homepagina
  1. Ontdek het fenomenale Fins Lapland met Effeweg.nl

Ontdek het fenomenale Fins Lapland met Effeweg.nl

Once in a lifetime experience
Het is weliswaar een koude ervaring, maar wel echt een once in a lifetime experience. We hebben het over de reis naar het Finse Lapland. Ook in 2019 bieden wij u de mogelijkheid om met ons af te reizen naar het hoge noorden en kennis te maken met het indrukwekkende Finse landschap. Het grote voordeel van deze reis is dat u snel in Finland bent, omdat deze reis start met een vlucht van Amsterdam naar het vliegveld van Helsinki. Een ander groot voordeel aan deze reis is de 100% vertrekgarantie op elke vertrekdatum. Zo kan de voorpret meteen na het boeken van de reis beginnen! 

Nederlandse Comfort Class touringcar én Nederlandse begeleiding tijdens de hele reis
Met luchtvaartmaatschappij Transavia vliegt u vanaf Amsterdam naar de Finse hoofdstad Helsinki. Eenmaal aangekomen op het vliegveld verwelkomen wij u met een Effeweg.nl touringcar én Effeweg.nl chauffeur/reisleider. Speciaal voor deze reis hebben wij onze touringcar in Finland gestationeerd. Dit betekent dat u niets hoeft te regelen en vanaf dag 1 optimaal kunt genieten van alle winterse pracht die Finland u biedt. Geen zorgen, ook alle hotelovernachtingen, het ontbijt en de diners zijn voor u geregeld! Tijdens deze reis overnacht u in verschillende 3* hotels, zodat u zoveel mogelijk van het prachtige winterlandschap kunt zien en meemaken. 

Sneeuwscootersafari en -tocht, huskysafari en het Noorderlicht
Absolute hoogtepunten van deze reis zijn de optionele sneeuwscooter- en huskysafari's, waarbij u kans heeft om het Noorderlicht te zien. U bepaalt zelf of u alleen of met z'n tweeën op de sneeuwscooter plaatsneemt. Ook als u nog nooit een sneeuwscooter heeft bestuurd kunt u deze optionele excursies gerust bijboeken. U wordt goed geïnstrueerd alvorens aan de sneeuwscootersafari en -tocht wordt begonnen. U kunt kiezen uit de volgende excursies tijdens deze reis:
  • Sneeuwscootersafari van ongeveer 2 uur;
  • Sneeuwscootertocht 'Op jacht naar het Noorderlicht' van 20 tot 25 km, waar u bij helder weer kans heeft om het Noorderlicht vanaf de sneeuwscooter te zien;
  • Huskysafari waarbij u zelf de slee bestuurt, deze excursie duurt ongeveer 2,5 uur;
  • Bezoek aan Lainio Snowvillage, een gebied van 20.000 m2 omgetoverd tot een prachtig sneeuwdorp. 
Verfrissende winterse wandeling en rendiersafari
Om deze reis echt onvergetelijk te maken maakt u tijdens deze reis een verfrissende winterse wandeling waarbij u wordt voorzien van lekkere warme kleding. Het is wel aan te raden om zelf ook thermokleding mee te nemen naast het kledingpakket wat u van ons krijgt tijdens deze reis. Naast de winterse wandeling maakt u ook een rendiersafari. Met de touringcar rijden we naar de rendierfarm waar de traditionele rendierhoeder u welkom heet. Daarna stapt u in de slee die voor u klaar staat. Al zittend onder een warme rendiervacht geniet u van een 4 km lange tocht door het winterse landschap omgeven door met sneeuw bedekte naaldbomen. Teruggekomen van de safari worden de rendieren gevoerd en kunt u in een Lapse tipi heerlijk bijkomen onder het genot van een warm bakje koffie, koekjes en de verhalen van de rendierhoeder. 

Passeer de Noordpoolcirkel, ontmoet de kerstman in Santa Village, Rovaniemi en maak een stadstour door Helsinki
Op de zevende dag van deze reis nemen we afscheid van Lapland en rijdt u met onze chauffeur terug naar Oulu. Op de terugweg heeft u de mogelijkheid om de kerstman te ontmoeten die te vinden is in Santa Village, gelegen in Rovaniemi. Tevens passeert u de Noordpoolcirkel welke door Rovaniemi loopt, een kiekje om dit moment vast te leggen mag natuurlijk niet ontbreken. 

Het einde van een enerverende reis
De laatste dag staat in het teken van afscheid nemen en terugkijken op een hopelijk onvergetelijke reis. Onze chauffeur brengt u naar de luchthaven van Helsinki waar u plaats zult nemen in het vliegtuig voor de terugvlucht naar Amsterdam. Ook de terugvlucht wordt verzorgd door luchtvaartmaatschappij Transavia. 

Pssst... er zijn diverse vertrekdata voor de vlieg-busreis Fins Lapland in 2019. Alle vertrekdata zijn in februari en maart. Als u nú boekt, dan profiteert u van € 100,- korting p.p. Voer in stap 3 van het boekingsproces 'LAPLAND' in en uw korting wordt verrekend! 

Onderstaand vindt u een sfeerimpressie van de vlieg-busreis Fins Lapland van 2018. Hopelijk tot ziens in Helsinki, waar onze chauffeur op u wacht!

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
18:07:10 | 0,03 | effeweg | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch