naar Homepagina
  1. Een leuke vakantiefoto! Zo maakt u die!

Een leuke vakantiefoto! Zo maakt u die!

Vakantie is traditioneel de periode waarin de meeste kiekjes gemaakt worden. Natuurlijk wilt u deze heerlijke periode zo goed en zo mooi mogelijk vastleggen. Hierbij enkele tips om een  leuke vakantiefoto te maken! 

Doe rustig aan..
U heeft het vast wel  eens meegemaakt,  u ziet een mooi gebouw of een prachtige bezienswaardigheid en u wilt snel even een foto maken. Eenmaal terug in het hotel ziet u dat de foto wazig is of niet helemaal scherp, zonde! Neem daarom de tijd om een foto te maken, zo voorkomt u onscherpe en wazige afbeeldingen.

Een andere invalshoek
De Toren van Pisa tegenhouden met uw hand of voor het hek van Buckingham Palace poseren. We hebben het allemaal al een keer voorbij zien komen. Probeer eens iets nieuws, pak een andere invalshoek!

Elke camera heeft andere snufjes
Of u nu een goedkope of dure camera heeft, elke camera heeft andere opties waarmee u de kwaliteit van uw foto kunt verbeteren. Neem dus voor uw vakantie de gebruiksaanwijzing van uw camera door. Waar is dat knopje voor? En hoe kan ik de lichtbalans instellen?

Flitsen of niet?
De flitsfunctie van uw camera pakt helaas niet altijd even goed uit. In sommige gevallen zorgt de flits voor rode ogen en bij fel zonlicht ontstaat er een donkere schaduw op de foto. Bekijk dus goed of u een flits nodig bent of niet.

Waan uzelf een fotograaf
Fotograven kijken net even anders naar de omgeving en denken altijd aan de perfecte foto. Probeer dus ‘out of the box’ te denken. Denk bijvoorbeeld aan weerspiegelingen in het water of in uw zonnebril. Zo krijgt uw vakantiefoto net een andere touch.

Extra geheugen
Enorm vervelend, u wilt net een mooie foto maken en het geheugen is op. Neem daarom altijd voldoende geheugenkaartjes mee tijdens uw vakantie. U wilt toch geen foto’s wissen? Denkt u er ook aan om de foto’s goed op te slaan?

Selfies, selfies en nog eens selfies..
Op de sociale media zijn erg veel selfies te vinden. Probeer daarom tijdens uw vakantie niet alleen maar selfies te maken, maar vraag eens een voorbijganger om een foto te maken. Of maak een groepsfoto of een kiekje van de lokale bevolking. Eens een keer iets anders!

Bron: Vrouw.nl


 
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
16:31:18 | 0,05 | effeweg | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch