naar Homepagina
  1. Bagage tijdens uw reis met Effeweg.nl

Bagage tijdens uw reis met Effeweg.nl

Wat mag u allemaal meenemen wanneer u met Effeweg.nl meegaat op busreis? Om dit voor u helder te maken hebben wij besloten om hier een korte informatieve video over te maken. Zo weet u wat u wel en wat u niet mag meenemen tijdens een van onze busreizen door Europa.
 

Tijdens uw reis mag u één koffer meenemen met de volgende maximale afmetingen: 80 x 70 x 30 cm. Het gewicht van deze koffer mag niet boven de 20 kilogram uitkomen. Naast één koffer mag u ook 1 stuk handbagage meenemen.

Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator? Dan is dit in de meeste gevallen geen enkel probleem. Rolstoelen en rollators mogen mee in de bus indien deze inklapbaar zijn. Wanneer dit niet het geval is kunt u misschien een inklapbare rolstoel of rollator huren via uw verzekeraar. De reden dat niet-inklapbare rolstoelen of rollators niet mee kunnen heeft te maken met de bagageruimte in de touringcars. Voor kerstmarktreizen en summersalereizen geldt echter een uitzondering. Hier is een beperkte plaats voor rolstoelen en/of rollators. Neem hiervoor contact op met ons via e-mail of telefoon, dan wordt er gekeken of er voldoende ruimte is om uw rolstoel/rollator mee op reis te nemen.

Daarnaast raden wij u ten zeerste aan om een reislabel te bevestigen aan al uw bagagestukken. U bent namelijk te allen tijde verantwoordelijk voor uw bagage. Een reislabel voorkomt verwarring en kan ervoor zorgen dat uw kwijtgeraakte bagage weer op de goede plek terecht komt. Beschikt u zelf niet over een bagagelabel? Geen probleem, vraag er eentje aan de chauffeur voor uw vertrek.

Helaas is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen op reis. Dit heeft te maken met hygiëne en eventuele allergieën van uw medereizigers. Uw huisdieren dienen elders opgevangen te worden. Vraag uw buren of kennissen eens, misschien lijkt hen dit hartstikke leuk.

Het is verplicht een geldig reisdocument bij u te dragen tijdens de reis. Het is belangrijk dat het reisdocument onbeschadigd en geldig is. Neem deze documenten mee in uw handbagage. Let op: een rijbewijs is geen geldig reisdocument. In de meeste landen is een identiteitskaart voldoende. In sommige landen is een paspoort verplicht, dit staat vermeld bij de reisinformatie.

Wij wensen u een hele fijne, en hopelijk onvergetelijke, reis toe!

 
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
11:04:08 | 0,03 | effeweg | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch