telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
ma. t/m vr : 09:00 - 17:30 uur zaterdag : 10:00 - 16:00 uur
Naar 'mijn reis' omgeving
naar Homepagina
  1. 5 redenen waarom vroegboeken loont

5 redenen waarom vroegboeken loont

De één is er fan van, de ander niet; vroegboeken. Waarom zou ik in januari al een (zomer)vakantie boeken als vlak voor vertrek blijkt dat een reis goedkoper is dan in januari? Dit is een reden voor veel mensen om later in het seizoen te boeken, maar hierdoor loop je wel een aantal risico’s... Zo kan de reis die je voor ogen hebt al (bijna) volgeboekt zijn óf zijn bepaalde excursies niet meer bij te boeken. Daarnaast profiteer je niet van vroegboekvoordelen. Lees onderstaand waarom vroegboeken wèl loont.

1. Volop keuze, alle reizen die op jouw wishlist staan, zijn daadwerkelijk beschikbaar
Wie zich in een vroeg stadium oriënteert op zijn of haar vakantie, heeft het grote voordeel dat de reis nog beschikbaar is. Wacht je tot mei, juni of juli, dan loop je het risico dat jouw favoriete reis is volgeboekt… Dus wat wij adviseren: blader op je gemak onze brochure(s) door en boek jouw favoriete reis vroeg in het nieuwe jaar.

2. Volop vakantievoorpret én dat al maanden voor aanvang van de geboekte reis
Vakantievoorpret, een heerlijk woord als je het ons vraagt. Uitkijkend naar de mooiste omgevingen, culturen, restaurantjes en al het andere wat jouw geboekte vakantie jou kan gaan brengen. Daarnaast kun je alvast plannen maken om bijvoorbeeld activiteiten te ondernemen voor jouw vakantie. Tip: gebruik het vakantiegeld (wat de meesten in mei ontvangen) voor de aanschaf van een leuke camera, zo leg je de mooiste herinneringen vast en kun je na afloop van de vakantie alles vereeuwigen in een fotoboek.

3. Vroegboeken bespaart (in de meeste gevallen) geld!
Wie vroeg boekt, profiteert meestal van leuke vroegboekacties. Zo betaal je bij ons tot en met 31 januari géén reserveringskosten (t.w.v. 20,-). Deze 20,- kun je vervolgens gebruiken om een extra excursie bij te boeken, in je zak te steken óf om een extra biertje of wijntje te kopen op de vakantiebestemming, wel zo lekker!

4. Je kunt rekening houden met je vakantie én met eventuele vakantiedagen van jou of van je reisgezelschap
Wie vroeg boekt, kan dus uitkijken naar zijn of haar vakantie. Maar wat ook scheelt, is dat je verderop in het jaar rekening houdt met je geboekte vakantie ten aanzien van andere afspraken of evenementen. Zo kan het zijn dat je een Disneyland®  Paris arrangement hebt geboekt met de kids, maar dat tante Lucy in juli haar verjaardag wil vieren voor de hele familie. ‘Helaas’ heb je in februari al beklonken dat je met het gezin in juli naar Disneyland®  Paris gaat met Effeweg.nl. ‘Helaas’ kun je dus niet naar de verjaardag, maar heb je hiervoor wel een legitieme reden tegenover tante Lucy. Leuk voor de kids, nog leuker voor jezelf.

Dit-is-waarom-vroegboeken-loont

5. Last but not least; boek zonder aanbetaling! Dus waarom wachten met boeken?
Boek bij ons je favoriete reis zonder dat een (aan)betaling verplicht is. Bij ons geldt: boek nu, betaal later. Zo kun je nu al jouw favoriete reis boeken, in de periode voorafgaand aan de reis sparen en uiterlijk 6 weken voor vertrek de betaling voltooien via de ‘Mijn Effeweg.nl’ omgeving. Hier betaal je veilig en gemakkelijk via iDEAL of Creditcard. Liever de factuur per post ontvangen, ook dat is geen probleem. Zo kun je vanuit huis op jouw gewenste manier de reissom aan ons overmaken.

Zo, 5 redenen waarom je nu lekker op de bank kunt kijken tussen ons uitgebreide aanbod bus-excursiereizen, vlieg-busreizen, rondreizen, all inclusive reizen, single reizen, fietsreizen, stedentrips of één van onze andere type reizen.

Geniet van de voorpret!
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg B.V.
Den Hulst 134
7711 GT Nieuwleusen
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
00:19:45 | 0,07 | effeweg | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch