Najaarsaanbieding 8 dagen Tossa de Mar - All inclusive

  • Vervoer per luxe Comfort Class touringcar
  • All inclusive hotel in centrum van Tossa de Mar
  • Bezoek Figueras
  • Bezoek Montserrat
  • Excursie Blanes
  • Excursie Barcelona o.l.v. Nederlandssprekende gids
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • Boek veilig en vertrouwd online Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
  • Boek nu, betaal later Wel zo fijn. Betalen wanneer het u uitkomt, zonder bijkomende kosten.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen

Dag 1: Heenreis

Via één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee krijgt aangeboden. Daarna rijden we via de Belgische en Franse autowegen naar Midden-Frankrijk, waar we dineren en overnachten.

Dag 2: Aankomst Tossa de Mar

We vertrekken bijtijds en volgen de Route du Soleil naar de Spaanse grens en onze standplaats Tossa de Mar. Na de incheck kunt u gaan genieten van het All inclusive aanbod.

Dag 3: Blanes

Uw chauffeur brengt u 's morgens naar het gezellige havenplaatsje Blanes. U kunt hier bijvoorbeeld de prachtige botanische tuin Mar i Murtra of de gezellige grote markt bezoeken. Aan het eind van de ochtend rijden we terug naar ons hotel. 's Middags kunt u de tijd zelf invullen in het hotel of in Tossa de Mar.

Dag 4: Figueras en Cadaqués

Vandaag staat de Spaanse kunstenaar Salvador Dalí centraal. Eerst rijden we naar Figueras, de geboorteplaats van Dalí. Het Teatre-Museu Dalí is gevestigd in de oude schouwburg van de stad. Hier ligt Dalí ook begraven. Via het natuurgebied Cap de Creus vervolgen we onze route naar Cadaqués, het meest oostelijk gelegen plaatsje van het Iberisch schiereiland. Een pittoresk dorp, waar Dalí vele zomers woonde en werkte. Aansluitend rijden we weer terug naar ons hotel.

Dag 5: Vrije dag of excursie Barcelona

Wie Barcelona wil bezoeken kan vandaag mee naar deze prachtige stad (voordeelpakket), bekend om zijn vele historische monumenten. O.l.v. een Nederlandssprekende gids gaan wij de stad uitgebreid verkennen. U ziet een aantal wereldberoemde werken van de architect Gaudi, waarvan de Sagrada Familia het bekendst is. Ook ziet u het Spaanse dorp, de Montjuïc-heuvel en het Miradorplein. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Natuurlijk kunt u ook een wandeling maken over de altijd sfeervolle Ramblas. Aan het eind van de middag gaan we terug naar ons hotel.

Dag 6: Montserrat

Vandaag bezoeken we de 1.236 meter hoge Montserrat. Op deze berg ligt het heilige oord van Catalonië, het klooster van Montserrat, dat omgeven is door kapellen en grotten van kluizenaars. In de 11e eeuw werd dit kolossale klooster gesticht, maar in 1811 werd het tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog verwoest. Na de herbouw in 1844 werd het een baken van de Catalaanse cultuur. Na dit bezoek keren we terug naar ons hotel.

Dag 7: Vertrek Tossa de Mar

Vandaag nemen we afscheid van ons hotel en vertrekken we uit het mooie Tossa de Mar. Via de Spaanse en Franse autowegen rijden we naar Midden-Frankrijk voor de laatste overnachting.

Dag 8: Terugreis

Alweer de laatste dag van deze prachtige vakantie. Via Frankrijk en België rijden we terug naar ons centrale overstappunt. Hier kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Daarna brengen wij u via de servicelijnen terug naar uw opstapplaats.

Landkaart: Tossa de Mar - All inclusive

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.

Hotel Don Juan Tossa 4*

Dit hotel ligt op 200 meter van het strand Platja Gran in Tossa de Mar. Het beschikt over een receptie, lounge, restaurant, bar, lift, biljart- en tafeltennistafels en een zwembad met terras op het dak. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger, satelliet-tv, kluisje (tegen betaling), airconditioning en balkon. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van all-inclusive in dit hotel.

Spanje

Reisdocumenten:
Uw paspoort of identiteitskaart dient geldig te zijn tot terugkomst in Nederland.

Valuta:
In Spanje en Andorra wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
In Spanje en Andorra worden de stopcontacten van type F gebruikt. De netspanning is 230 V en de frequentie is 50 Hz. U heeft geen verloopstekker nodig in Spanje.

Kraanwater:
Het wordt afgeraden om water uit de kraan te drinken.Het kraanwater in Andorra is licht gechloreerd en is veilig. Het kan echter maag- en darmklachten veroorzaken. Deze klachten kunt u voorkomen door water uit flessen te drinken.

Tijdzone:
UTC + 1, dezelfde tijdzone als Nederland

Taal Barcelona:
Spaans
Taal Andorra:
Catalaans

Prijsniveau:
De prijzen in Spanje en Andorra zijn vergelijkbaar met de prijzen in Nederland.
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
03:59:24 | 0,2 | effeweg | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch