telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
ma. t/m vr : 09:00 - 18:00 uur zaterdag : 10:00 - 16:00 uur
Naar 'mijn reis' omgeving

Najaarsaanbieding 6 dagen Praag Stad

vanaf € 199,-
  • Ontdek zowel Praag Beneden- als Bovenstad
  • Bezoek Dětenice
  • Incl. excursie Boheems Paradijs
  • Optionele boottocht op de Moldau
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19.
  • Boek veilig en vertrouwd online Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
  • Boek nu, betaal later Wel zo fijn. Betalen wanneer het u uitkomt, zonder bijkomende kosten.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen

Maandag: Heenreis

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt. Hier krijgt u een kopje koffie of thee aangeboden. Aansluitend rijden we naar Praag, waar we vroeg in de avond aan komen en aan tafel gaan voor het diner in ons hotel of een restaurant in de stad (zie Voordeelpakket).

Dag 2: Praag Benedenstad

Vandaag staat de indrukwekkende Benedenstad op ons programma. De oude binnenstad met de vele monumenten is bijna geheel autovrij. Onder leiding van een Nederlands sprekende gids (voordeelpakket) gaan we alles bekijken. We zien o.a. het oude stadsplein met het monument van Johannes Hus, het astronomische uurwerk en de Joodse wijk. Na deze prachtige stadswandeling heeft u de middag ter vrije besteding.

Woensdag: Dětenice en Boheems Paradijs

Na het ontbijt rijden we naar de plaats Dětenice. Hier kunt u het gelijknamige kasteel bezoeken. Tevens heeft u in de naastgelegen bierbrouwerij de gelegenheid om te lunchen (niet inbegrepen). Aansluitend rijden we naar het Boheems Paradijs, een prachtig beschermd natuurgebied. Grillige en bizar gevormde rotsformaties bepalen hier het beeld. Indien het weer het toelaat, kunt u hier een wandeling maken (entree niet inbegrepen), maar neem hiervoor wel goed schoeisel mee! 

Donderdag: Praag Bovenstad

Vandaag gaan we weer naar Praag. Uw chauffeur brengt u naar de Praagse Burcht. Onder leiding van de gids gaan we weer een interessante wandeling maken (voordeelpakket). We zien in het monumentale complex van de Praagse Burcht o.a. de zetel van de Tsjechische regering, de St. Vituskathedraal en de Romaanse St. Jorisbasiliek. Om 12 uur is er de wisseling van de wacht. Via de Karelsbrug, met de vele beelden, wandelen we weer naar de Benedenstad, waar u de resterende tijd 's middags zelf kunt invullen.

Vrijdag: Vrije dag en boottocht Moldau

Vandaag kunt u de dag zelf indelen: één van de vele bezienswaardigheden bekijken, een drankje nemen in een cafeetje in de stad of lekker winkelen. Aan u de keuze! Aan het eind van de middag maken we een boottocht op de Moldau, waarbij u aan boord kunt genieten van een goed verzorgd buffet (voordeelpakket).

Zaterdag: Terugreis

Helaas alweer de laatste dag van deze reis. Na een vroeg ontbijt rijden we terug naar Nederland, waar u op ons centrale overstappunt kunt genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Aansluitend wordt u met één van onze servicelijnen huiswaarts gebracht.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met onze partner Bolderman.
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg B.V.
Den Hulst 134
7711 GT Nieuwleusen
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
07:33:13 | 0,22 | effeweg | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch