Kerstmarkt Rijncruise 3 dagen Düsseldorf - volpension - Swiss Pearl

 • 4* cruiseschip MS Swiss Pearl
 • Inclusief ontbijt, lunch en diner
 • Lounge, bar, restaurant, sauna, solarium en zwembad aan boord
 • Varen over de Rijn!
 • 5 kerstmarkten in Düsseldorf!
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
 • Boek veilig en vertrouwd online Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
 • Boek nu, betaal later Wel zo fijn. Betalen wanneer het u uitkomt, zonder bijkomende kosten.
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen

Dag 1 Vaardag op de Rijn

Vanaf een aantal geselecteerde opstapplaatsen vertrekken onze bussen richting de aanlegsteiger van ons cruiseschip in Arnhem (niet inbegrepen). Reist u liever met eigen auto, dan raden wij u aan om uw auto gratis te parkeren bij de Rijnhal in Arnhem. U kunt dan een reservering maken voor onze bustransfer naar de Rijnkade (niet inbegrepen). Omstreeks 14.30 uur kunt u aan boord van het cruiseschip MS Swiss Pearl. De bemanning heet u van harte welkom met een welkomstdrankje. Zij staan voor u klaar om u een onvergetelijke cruise te bezorgen. Het schip zal rond 16.00 uur afvaren. Geniet van de prachtige omgeving langs de Rijn aan boord van het gezellige schip. Het schip beschikt over een panoramalounge, restaurant, bar, bibliotheek en een souvenirshop. Lekker ontspannen kunt u in het zwembad, de sauna of het solarium. 's Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner. Na een drankje in de bar kunt u genieten van uw nachtrust in de compleet uitgeruste hutten.

De exacte vertrektijden vanaf uw opstaplaats (indien gereserveerd) ontvangt u een week voor vertrek in uw reispapieren.

Dag 2 Düsseldorf

Vroeg in de ochtend meert het schip aan in Düsseldorf. Na het uitgebreide ontbijt kunt u vanaf het schip te voet de stad Düsseldorf verkennen. Deze stad staat bekend als een echte winkelstad en tijdens de adventperiode kunt u hier één van de grootste kerstmarkten van Europa bezoeken Op maar liefst 5 locaties in de stad vindt u verschillende kerstmarkten. De gehele stad is versierd en u kunt hier genieten van de smalle straatjes vol lichtjes en gezelligheid. Struin langs alle kraampjes met cadeautjes en lekkernijen zoals kaneelkoekjes (Zimsterne) en appelbollen (Bratäpfel). Of maak een wandeling langs de winkels over de bekende Köningsallee. De kastanjebomen hangen vol met duizenden lichtjes en zorgen voor een echt kerstgevoel. Wilt u liever wat cultuur opsnuiven? Ook dat kan in Düsseldorf, want hier vindt u veel kunst, architectuur en bijzondere musea zoals het Goethemuseum en het Kunst Palast. Rond het middaguur kunt u gebruik maken van een lunch aan boord van het schip. De kerstmarkten in Düsseldorf zijn geopend van 11.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag en zaterdagavond zelfs tot 21.00 uur. De vele bars, restaurants en typische Duitse Brauhausen nodigen uit voor een gezellig drankje. Ook vanavond wacht u weer een heerlijke maaltijd aan boord van de MS Swiss Pearl. Laat op de avond (circa 23.00 uur) zal het schip het ruime sop kiezen richting Nederland.

Bij de reizen met vertrek op zaterdag kan het voorkomen dat op zondag niet alle winkels in de stad zijn geopend. De kerstmarkten zijn dan wel geopend.

Dag 3 Terugkomst in Nederland

Vanmorgen komen we weer terug in de haven van Arnhem. Na een goed verzorgd ontbijt nemen we afscheid van de bemanning en gaan rond 08.30 uur van boord. Heeft u gereserveerd voor de bustransfer of een servicelijn, dan wordt u per touringcar teruggebracht naar de Rijnhal of één van de overige opstapplaatsen.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

BELANGRIJK:
Deze reis is helaas minder geschikt voor deelnemers die afhankelijk zijn van een hulpmiddel als rollator. Het schip heeft geen lift.

Vanwege de beperkte mobiliteit aan boord en de veiligheidsvoorschriften zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
 • Het is niet mogelijk een scootmobiel of elektrische rolstoel mee te nemen aan boord. Vanwege de veiligheidsvoorschriften zal de toegang aan boord hiervoor helaas geweigerd worden.
 • Tijdens de vaart, in de salon, restaurant, in uw hut kan geen gebruik worden gemaakt van de rollator. De rollators worden geplaatst in de bibliotheek op het bovendek en kunt u alleen gebruiken indien u van boord gaat.

MS Swiss Pearl 4*

U verblijft tijdens deze reis op het 4* cruiseschip de MS Swiss Pearl. Het schip beschikt over een elegante salon met Panorama bar, een restaurant en gezellige bibliotheek. Ontspannen kunt u in het zwembad, de sauna of solarium. De kleine boutique heeft een aantal leuke souvenirs. De hutten bevinden zich op het Emeralddeck (beneden) en Rubydeck (boven) en zijn enkel per trap te bereiken. Er is geen lift aan boord. Alle hutten zijn aan de buitenzijde van het schip en beschikken over 2 aparte bedden naast elkaar, raam met uitzicht naar buiten, tv, mini-bar, kluisje, haardroger, airconditioning en een aparte badkamer met douche en toilet. Het restaurant bevindt zich op het benedendek. De Panorama lounge bevindt zich op het Rubydeck (bovendek).

Bekijk hier het volledige deckplan.

Deze reis is helaas minder geschikt voor deelnemers die afhankelijk zijn van een hulpmiddel als rollator. Het schip heeft geen lift.

Vanwege de beperkte mobiliteit aan boord en de veiligheidsvoorschriften zijn daarnaast onderstaande voorwaarden van toepassing:

1.    Het is niet mogelijk een scootmobiel of elektrische rolstoel mee te nemen aan boord. Vanwege de veiligheidsvoorschriften zal de toegang aan boord hiervoor helaas geweigerd worden.
2.    Tijdens de vaart, in de salon, restaurant, in uw hut kan geen gebruik worden gemaakt van de rollator. De rollators worden geplaatst in de bibliotheek op het bovendek en kunt u alleen gebruiken indien u van boord gaat.

Opstapschema

Deze reis heeft een eigen opstapschema. Onderstaand treft u de opstaplocaties aan waaruit u kunt kiezen. Wanneer u deze reis heeft geboekt, krijgt u ongeveer een week voor vertrek de definitieve reisbescheiden. Hierin staat de definitieve opstaptijd.

Servicelijnen € 40,- p.p. (retour)
Amsterdam-Sloterdijk
Zwolle
Apeldoorn
Den Haag
Rotterdam Park & Ride (De Capelse Brug)
Utrecht
Breda
Tilburg
Eindhoven

Arnhem Rijnhal - Rijnkade € 10 p.p. (retour)
Indien u met eigen vervoer wenst te reizen, zijn er 2 opties:
 • U kunt gratis parkeren bij Arnhem Rijnhal. Vanaf de Rijnhal kunt u gebruiken maken van ons vervoer naar de Rijnkade, waar het schip ligt aangemeerd. Voor het vervoer van de Rijnhal naar de Rijnkade en v.v. vragen wij € 10,- p.p.
 • U kunt u laten brengen naar ons schip op de Rijnkade. Houdt u rekening mee met de inchecktijd zoals vermeld in uw reispapieren. Eerder kunt u helaas niet aan boord.
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
12:15:15 | 0,16 | effeweg | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch