Excursiereis 5 dagen Zeeland - All inclusive

vanaf € 399,-
Excl. € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen.
  • All-inclusive hotel
  • Bezoek Middelburg
  • Bezoek Knokke-Heist in België
  • Bezoek Breskens en Sluis
  • Goed verzorgd afscheidsbuffet
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 37,50 kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • Boek veilig en vertrouwd online Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
  • Boek nu, betaal later Wel zo fijn. Betalen wanneer het u uitkomt, zonder bijkomende kosten.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen

Maandag: Heenreis en Aardenburg

Via één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee kan de reis beginnen. Via Grenspark Groot Saeftinghe rijden wij richting ons hotel in Aardenburg. Op de grens van Vlaanderen en Zeeland ligt het unieke gebied Grenspark Groot Saeftinghe. Dit uitgestrekte landschap van haven, landbouw en natuur heeft veel verrassends te bieden. Het rauwe karakter van het Verdronken Land van Saeftinghe bezorgt u een unieke natuurbeleving. Het is het grootste getijdengebied van West-Europa. Na het bezoek aan Grenspark Groot Saeftinghe vervolgen wij onze reis naar Aardenburg, waar wij in de loop van de middag aan komen bij ons hotel.

Dinsdag: Natuurvaartocht en Ouwerkerk

Vandaag gaan wij naar Yerseke, waar u aan een natuurvaartocht over de Oosterschelde deel kunt nemen. Een deskundige gids vaart mee en vertelt over alles wat leeft op, in en boven het water. Maar ook hoort u verhalen over de geschiedenis van verdronken dorpen en de scheepvaart. We vervolgen onze route naar Ouwerkerk. In de nacht van 31 januari op 1 februari 1953 voltrok zich hier de grootste ramp uit de Nederlandse geschiedenis: de Watersnoodramp. In Ouwerkerk kunt u het Watersnoodmuseum bezoeken, dat gevestigd is in de vier caissons die gebruikt zijn om het laatste gat in de dijk ten zuiden van Ouwerkerk te dichten. Hier wordt zichtbaar wat er in Zuidwest Nederland is gebeurd in die bewuste nacht en de periode erna. Na deze prachtige tocht rijden we via het werkeiland Neeltje Jans, over de Stormvloedkering, een uniek staaltje Nederlandse techniek, en Walcheren weer terug naar Aardenburg.

Woensdag: Breskens, Sluis en Knokke-Heist

's Ochtends vertrekken wij na het ontbijt naar het vissersdorp Breskens. Het visserijmuseum is een bezoek zeker waard. Daarna rijden we terug naar ons hotel voor de lunch en in de middag staat Sluis op ons programma, een vestingstadje in het westen van Zeeuws-Vlaanderen. Uniek in Sluis is het Nederlandse stadhuis met een Belfort, een Vlaamse klokkentoren. Na dit bezoek rijden we verder naar de Belgische plaats Knokke-Heist, met een prachtig lang zandstrand, waar u gezellig kunt winkelen, flaneren op de boulevard of op een terrasje kunt genieten van een drankje.

Donderdag: Middelburg en vrije middag

We vertrekken vandaag op tijd naar het schiereiland Walcheren. Via de Westerscheldetunnel rijden we eerst naar Middelburg. Hier kunt u op eigen gelegenheid het prachtige oude centrum bezichtigen. Op donderdag is er de wekelijkse markt. U kunt ook met een open boot varen door de oude grachten. Aan weerszijden van de grachten staan historische gebouwen en pakhuizen, die stammen uit een rijk VOC-verleden. We vervolgen onze route en rijden via Domburg en Westkapelle, waar we een korte stop houden, terug naar Aardenburg. De lunch is in het hotel en de middag kunt u naar eigen inzicht indelen. Heerlijk in het hotel relaxen en genieten van het All inclusive arrangement of nog even Aardenburg in. Dit historische stadje, dat al in de Romeinse tijd ontstond, heeft prachtige gevels en de Kaaipoort is het bekijken waard.

Vrijdag: Terneuzen en terugreis

Het is helaas tijd om weer aan de terugreis te beginnen. Wij verlaten het hotel en rijden via Goes naar Terneuzen. Terneuzen is een stad aan de Westerschelde met een stoere haven met sluizen, maar met een kleine charmante binnenstad vol winkeltjes, horecagelegenheden en monumenten. U kunt ook een kijkje nemen op de Scheldeboulevard, waar u de grootste containerschepen ter wereld voorbij ziet varen. Na het bezoek aan Terneuzen rijden we terug naar ons centrale overstappunt, waar u kunt genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet. Aansluitend keert u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts.

Landkaart: Zeeland - All inclusive

​N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater in Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

Hotel

Hotel De Elderschans, Aardenburg

Dit hotel is prachtig gelegen in een groene omgeving. Het beschikt over een receptie, lounge, bar, terras, (ontbijt)restaurant, fitnessruimte en wellnesscentrum met sauna, stoombad, massage en bubbelbad. Alle modern ingerichte kamers zijn voorzien van een flatscreen televisie, koffie- en theezetfaciliteiten, bureau en een badkamer met bad of douche, toilet en haardroger. De meeste kamers hebben uitzicht op de tuin. Wifi is gratis in het hotel.

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
06:11:33 | 0,16 | effeweg | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch