telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
ma. t/m vr : 08:00 - 20:00 uur zaterdag : 08:30 - 17:00 uur

Excursiereis 22 dagen Rondreis Adriatische kust

vanaf € 1.259,-
vertrekdata en prijzen
  • Halfpension
  • Vervoer per Comfort Class touringcar
  • Verblijf in 3* hotels

Dag 1 Heenreis

Vanaf ons verzamelpunt rijden we naar ons overnachtingshotel in Zuid-Duitsland. Onderweg worden de nodige stops gemaakt.

Dag 2 Meer van Bled en aankomst Kroatië

We rijden via het meer van Bled in Slovenië naar Kroatië . Bijzonder is, behalve het fraai gekleurde meer en haar sprookjesachtige landschap, de charme van het bosrijke eilandje. Aansluitend rijden we door naar ons hotel in Crikvenica, waar we 4 nachten verblijven.

Dag 3 Opatija en Moscenicka Draga

Vanochtend bezoeken we de bekende toeristenplaats Opatija. Deze stad was geliefd bij de Habsburgse adel als vakantieoord, waardoorer sierlijke villa’s en paleizen aan de boulevard prijken. We rijden nog iets verder langs de kust naar het vissersplaatsje Moscenicka Draga.

Dag 4 Rovinj en Porec

 

In de ochtend brengen we een bezoek aan de oude Romeinse havenplaats Rovinj. Het oude centrum met de kleine steegjes, historische gebouwen en de levendige haven maken deze plaats tot een toeristische trekpleister. Vanuit Rovinj kunt u een boottocht maken naar Porec, één van de bekendste vakantieplaatsen van Kroatië. Onderweg passeert u de Limski fjord. In Porec heeft u de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de Euphrasius basiliek. Deze prachtige basiliek stamt uit de 6e eeuw en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Dag 5 Plitvice Meren

De Plitvice Meren behoren tot de oudste meren van Europa. Dit Nationaal Park telt zestien blauw en groen gekleurde meren die overgaan in meer dan 90 sierlijke watervallen. Plitvice is in 1949 verklaard tot Nationaal Park en sinds 1979 toegevoegd aan de lijst van beschermde natuurgebieden van UNESCO. Tijdens uw bezoek aan Plitvice hebt u de mogelijkheid een boottocht te maken door een deel van het park.

De dagtocht ‘Plitvice Meren’ dient bij boeking te worden doorgegeven (niet geschikt voor reizigers die slecht ter been zijn).

Dag 6 Sibenik en aankomst Gradac

We verlaten Crikvenica en rijden langs de kust zuidwaarts. De prachtige stad Sibenik ligt halverege de Adriatische kust in een pittoreske, grillig gevormde baai. In de oude binnenstad wemelt het van de nauwe, sfeervolle steegjesen straatjes van natuursteen die omringd zijn door eigenaardige mediterrane bouwwerken. Aansluitend rijden we door naar ons hotel in Gradac, waar we 4 nachten verblijven.

Dag 7 Medugorje, Neretvakloof en Mostar

Vandaag steken we de grens met Bosnië Herzegovina over. We maken een stop in het bedevaartsoord Medugorje en rijden via een prachtige route door de beroemde Neretvakloof naar Mostar. De oude stad heeft veel te lijden gehad tijdens de burgeroorlog, maar is met veel voortvarendheid gerestaureerd. De oude Turkse burg staat symbool voor de vrede en wederopbouw van het land.

Dag 8 Split en Trogir

De stad Split ligt fraai op een schiereiland en is één van de grootste havenplaatsen aan de Adriatische Zee. U kunt de stad verkennen tijdens een stadswandeling onder leiding van een gids. In de middag bezoeken we Trogir. Het oude stadscentrum, omsloten door vestingmuren en rijk aan paleizen en kerken, lijkt op een openluchtmuseum. De goed bewaarde historische stadskern is op de werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst.

De stadswandeling Split dient bij boeking te worden doorgegeven.

Dag 9 Eilandencruise Hvar en Brac

U kunt vandaag deelnemen aan de eilandencruise Hvar en Brac. Na een prachtige boottocht komen we aan op het eiland Hvar. Het eiland kenmerkt zich door haar uitgestrekte pijnboombossen en vruchtbare dalen met wijngaarden. Vanuit Hvar varen we door naar het eiland Brac dat bekend staat om haar lavendelvelden en aangename mediterrane klimaat. Aan boord kunt u genieten van een lekkere lunch. Aan het begin van de avond keren we terug naar het vaste land.

De eilandencruise Hvar en Brac dient bij boeking te worden doorgegeven.

Dag 10 Dubrovnik en aankomst Montenegro

Op onze doorreis naar Montenegro, maken we een stop in Dubrovnik, ook wel bekend als ‘de parel van de Adriatische Zee’. De oude vestingstad is in zijn geheel omgeven door een stadsmuur en bezit vele monumenten, kloosters en kerken. U kunt deelnemen aan destadswandeling onder leiding van een gids. Halverwege de middag trekken we verder naar het toeristische plaatsje Budva, waar we 3 nachten overnachten.

De stadswandeling Dubrovnik dient bij boeking te worden doorgegeven.

Dag 11 Budva

Budva is de populairste badplaats van Montenegro gelegen aan de Adriatische kust. Budva is een prachtige, oude stad met een fraaie jachthaven, een schitterende kustlijn, nauwe straatjes, terrasjes, winkeltjes en een prachtig middeleeuws centrum. In de zomer vinden er veel muziekconcerten plaats in de open lucht.

Dag 12 Cetinje, Njegusi en Kotor

Cetinje ligt aan de voet van de berg Lovcen, dat voor vele bewoners heilig is. Vanaf Cetinje rijden we door het Nationaal Park Lovcen naar het authentieke bergdorpje Njegusi. We maken een indrukwekkende rit naar de oude havenstad Kotor. Hier heeft u kort de tijd om de stad te bezichtigen of een boottocht te maken door de enige fjord van Zuid-Europa naar Perast.

Dag 13 Skutari meer, Shkodër en Kruja

We verlaten Montenegro en rijden naar de stad Shkodër. Deze stad ligt aan de Albanese kant van het Skutari meer. Onder leiding van een gids maken we een rondleiding door de stad waarbij we eindigen bij het Rozafa kasteel. Dit imposante kasteel staat op een rotsachtige berg aan de rand van het centrum. Dan rijden we verder voor een bezoek aan het toeristische stadje Kruja. Aan het begin van de avond berei-ken we ons hotel in Durres, waar u 2 nachten verblijft.

Dag 14 Krujë en Tirana

Vanochtend brengen we een bezoek aan het bergstadje Krujë. Het hele stadje ademt nog de sfeer van de middeleeuwen. Even flaneren over de bazaar is een absolute must! Vanuit de burcht boven de stad leidde nationale held Skanderbeg in de 15e eeuw de revolutie tegen de Osmaanse belegering waarna Albanië onafhankelijk werd. In de middag brengen we een kort bezoek aan de hoofdstad Tirana.

Dag 15 Berat en aankomst Vlorë

Vandaag bezoeken we Berat, ‘de stad met 1000 vensters’. Blikvanger is de wijk Kalaja met steegjes, witgeschilderde huisjes, kerken en moskeeën. Andere bezienswaardigheden zijn het fort, de 18e-eeuwse stenen brug en het Onufri Museum met een collectie iconen en andere religieuze objecten. Aan het begin komt u aan in Vlorë, waar we één nacht verblijven.

Dag 16 Adriatische kust

We rijden verder zuidwaarts richting Sarandë. De route die we vandaag rijden is adembenemend en volgens velen de mooiste kust van Europa. Het laat zich het best vergelijken met de Amalfikust in Zuid-Italië. Het bergachtige landschap, verscholen dorpen en stadjes, zandstranden en een azuurblauwe zee zorgen voor prachtige vergezichten. De kusttour eindigt in de badplaats Sarandë, waar we drie nachten Sarandë verblijven.

Dag 17 Gjirokastër

Het stadje Gjirokastër staat is tegen de berg gebouwd en staat bekend als ‘de stad vande 1000 trappen’. Het geldt als één van de meest traditionele plaatsen van het land. In het centrum vindt u smalle straten, geplaveid met kinderkopjes, middeleeuwse huizen en een imposant kasteel, strategisch geplaatst op een doorgangsroute van de Ionische Zee naar Griekenland. Blikvanger van de stad is het klokkentorentje op het kasteel op de berg, dat vanaf alle kanten zichtbaar is.

Dag 18 Vrije dag of dagtocht Corfu

Vandaag heeft u de mogelijkheid om mee te gaan naar het Griekse eiland Corfu. Je vindt op Corfu nog talloze gezellige oude dorpjes waar nog steeds een typisch Griekse sfeer hangt. Corfu-Stad, ook wel Kerkyra genoemd, is de hoofdstad van het eiland. Deze mooie stad is gebouwd tijdens de Venetiaanse overheersing en heeft nog een echte vestingmuur. De stad staat bekend om de gezellige boulevards en vele kleine straatjes met winkeltjes, restaurants en terrassen en is dan ook zeker een bezoekje waard.

De dagtocht Corfu dient bij boeking te worden doorgegeven.

Dag 19 Butrint

Vanochtend maken we een uitstapje naar één van de belangrijkste archeologische vondsten van de Balkan: Butrint. Gelegen op een schiereiland in de Lagune was Butrint in de oudheid een belangrijk kuuroord in tijden van diverse overheersers. Bezienswaardig zijn de resten van het Griekse theater, een Romeins huis, de thermale baden, de tempel van Asklepios en de Byzantijnse doopkapel met mooie mozaïeken op de vloeren. In de middag steken we de grens met Griekenland over en rijden we naar dehavenstad Igoumenitsa, waar we in de avond aan boord gaan van de ferry, die ons naar het Italiaanse Ancona zal brengen. U overnacht in een 2-persoonsbinnenhut.

Dag 20 Aankomst Ancona en Rimini

Omstreeks 14.00 uur arriveren we in de haven van Ancona. Na de ontscheping vervolgen we de reis naar ons overnachtingshotel in de omgeving van Rimini. Met een strand van meer dan 15 kilometer is Rimini een bekende badplaats.

Dag 1 Vertrek Rimini

Na het ontbijt rijden we naar het overnachtingshotel in Zuid-Duitsland.

Dag 22 Terugreis

Helaas alweer de laatste dag van een onvergetelijk reis. Na het ontbijt rijden we terug naar Nederland waar u kunt deelnemen aan het afscheidsdiner. Daarna wordt u met de servicelijn naar uw opstapplaats.

Adriatische Kust

SaveSpell checkApply workflow Source Styles Tab name:* Presentation Header: Presentation Description:
  Montenegro Macedonië Albanië Kroatië Bosnië Griekenland  Italië 
Oppervlakte: 14.026 km2 25.713 km2 28.748 km2 56.538 km2 77.474 km2    
Inwoners: 657.400 2.070.000 2.831.741 4.489.460 7.276.604    
Inwoners per km2: 46.9 80.5 98.5 79.5 93.9    
Hoofdstad: Podgorica Skopje Tirana Zagreb Belgrado    
Staatsvorm: Republiek Republiek Republiek Parlementaire democratie Republiek    
Religie: Christendom en Islam Orthodoxie en Islam Islam, Orthodoxie, Rooms-Katholiek Rooms-Katholiek Orthodoxie    
Valuta: Euro Denar (MKD) Albanese Lek (ALL) Kuna (HRK) Servische Dinar (CSD)    
Elektriciteit: 220V / 230V, stekkers type C en F, geen verloopstekker nodig    
Taal: Montenegrijns Macedonisch Albanees Kroatisch Servisch    

Tijdzone:

UTC +1, dezelfde tijdzone als Nederland
   
Afstand: 1.911 km
Nieuw-Dijk-
Podgorica
2.088 km
Nieuw-Dijk-
Skopje
2.065 km
Nieuw-Dijk-Tirana
1.214 km
Nieuw-Dijk - Zagreb
1.658 km
Nieuw-Dijk-
Belgrado
   
Continent: Europa Europa Europa Europa Europa    
Aangrenzende landen: Kroatië
Bosnië-Herzegovina,
Servië
Kosovo
Albanië
Griekenland
Bulgarije
Servië
Kosovo
Albanië
Griekenland
Macedonië
Kosovo
Montenegro
Slovenië
Servië
Hongarije
Bosnië-Herzegovina
Montenegro
Kroatië
Bosnië-Herzegovina,
Hongarije
Roemenië
Montenegro
Albanië
   
Reisdocumenten: Paspoort geldig tot
6 maanden na aankomst
Paspoort of ID kaart geldig tot na het verblijf Paspoort geldig tot
6 maanden na aankomst
Paspoort of ID kaart
geldig tot na het verblijf
Paspoort of ID kaart geldig tot na het verblijf    Eten en drinken

Montenegro
De Montenegrijnse keuken kent invloeden van andere keukens, maar wordt vooral ook beïnvloed door de geografische regio’s van het land: de kust, het centrale deel en de bergen in het Noorden. Er wordt veel vlees en vis gegeten. Montenegrijnse specialiteiten zijn Ćevapcici (schotel met gegrild gehakt), Goulash, Tulumba (dessert van ongerezen deeg), Kačamak (schotel van maïsmeel), Njeguška pršuta (lucht gedroogde ham) en Sutlijaš (rijstpap).

Macedonië
De Macedonische keuken kent veel groentes als ingrediënten. Enkele specialiteiten zijn Tava Oriz (rijstgerecht), Turlitava (gemengde groenten), Pindzur (gemalen gebakken paprika en tomaten, aubergine en knoflook), Pastrmajlija (pizza met gedroogd vlees).

Albanië
De keuken van Albanië kent invloeden van de Turkse keuken, maar ook van de Griekse keuken. Turkse lekkernijen als baklava en byrek worden veel gegeten, evenals feta en olijven uit Griekenland. De lunch en het avondeten bestaan veelal uit een vleesgerecht met een Griekse salade. De groente okra is populair, dit is een langwerpige boon. Albanese yoghurt, Kos, is een heerlijk dessert. Bij de maaltijd wordt vaak bier of wijn gedronken.

Kroatië
Kroatië kent een aantal traditionele gerechten die u geproefd moet hebben. Aanraders zijn: kalkoen met macaroni of mie, dalmatisch gerookte ham, salami met paprika en brodet en paticada. Laatstgenoemde, een heerlijke visschotel, is de meest bekende. Kroatië wordt niet bij uitstek gezien als een wijnland, maar biedt wel erg goede wijnen. Rode wijnen vindt u vooral aan de kust. Verder landinwaarts treft u meer witte wijnen aan.

Bosnië
De Bosnische keuken is erg gevarieerd mede door de vele overheersers die het land gekend heeft. Hierdoor zijn vele Bosnische gerechten ook elders op de Balkan te vinden. Een voorbeeld hiervan is Zeljanica, filodeeg met spinazie en witte roomkaas. Andere populaire gerechten in Bosnië zijn Burek, gevuld filodeeg met gekruid vlees, en ćevapčići, kleine worstjes van gekruid gehakt. Ook zijn gevulde groenten erg gewild in Bosnië, bijvoorbeeld gevulde paprika, zure kool bladen, courgette en ui. De vulling van de groente bestaat meestal uit een mix van rijst, rundergehakt, ui, paprika poeder, peper en zout. Één van de delicatesses van Bosnië-Herzegovina is gerookt vlees, oftewel suho meso/pršuta of pecenica (droog/rook vlees). Zoetigheden zijn ook in de Bosnische keuken te vinden, een voorbeeld hiervan is de alom bekende baklava, filodeeg bedekt met een mix van walnoten, suiker en boter. Het toevoegen van walnoten aan de baklava maakt dit gerecht typisch ‘Bosnisch’.

Flora en Fauna

Montenegro
Vooral in de lente en zomer is in Montenegro een grote variatie aan bloemen en planten te vinden. Sommige soorten zijn uniek in dit gedeelte van de Balkan. Tevens kent Montenegro veel altijd groene boomsoorten en kleine grijzige heesters. In de hoger gelegen gebieden komen bruine beren, wolven, Balkan-lynxen, jakhalzen en gemzen voor. Montenegro biedt een thuis aan een grote verscheidenheid aan vogels.

Macedonië
De flora en fauna van Macedonië is zeer gevarieerd. Er leven bruine beren, lynxen, jakhalzen, wolven en giftige diersoorten als de ‘poskog’, een springslang en verschillende spinnensoorten. In de nationale parken komen veel zoogdieren voor, zoals marters, wilde zwijnen, gemzen, herten en reeën. Verder leven er zo’n 330 inheemse vogelsoorten en 100 trekvogelsoorten. In Macedonië komen ongeveer 3500 plantensoorten voor, van Alpenbloemen als de gentiaan tot ingevoerde soorten als kiwi, granaatappelbomen en rijstplanten.

Albanië
Met name vanwege de verschillende landschappen, kent Albanië een gevarieerde flora en fauna. Er leven fretten, jakhalzen, vossen, wolven, boommarters, bruine beren, lynxen en wezels. Tevens leven er slangen op het land en in de rivieren komen zo’n 260 verschillende vissoorten voor. Albanië staat letterlijk voor ‘Het land van de witte bergen’, het landschap bestaat voor ongeveer 70% uit bergen. Het kustgebied is vrij vlak en vruchtbaar.

Kroatië
Wat betreft de plantenwereld is Kroatië zeer kleurrijk. In de bergen zijn onbeschrijflijk veel soorten bomen en planten. Vooral als alle bloemen in de zomer in bloei staan, geeft dit een kleurrijk aanzicht. Dankzij de vele verschillende dieren die in Kroatië leven, is het land populair bij jagers uit buurlanden. Herten, vossen en beren komen er veel voor. Verder leven er in de binnenlanden nog wolven in het wild.

Bosnië
Het landschap van Bosnië kenmerkt zich door prachtige bergen en glooiende heuvels.  De Dinarische Alpen vormen deels de grens met Kroatië, deze alpen bestaan uit poreus kalksteen. De toppen hebben een gemiddelde hoogte van 1500 meter. Het noorden van Bosnië wordt gekenmerkt door bossen, terwijl het landschap van het oosten van Bosnië bepaald wordt door hoogvlaktes, meren en steile bergwanden. Bekende hoogvlaktes in Bosnië zijn bijvoorbeeld het Livansko Polje en de Popovo Polje.  De belangrijkste rivieren van Bosnië zijn de Sava en de Drina. De Sava stroomt langs de grens met Kroatië en de Drina stroomt langs de grens met Servië. Daarnaast heeft Bosnië prachtige meren die in de loop van winter vollopen en in de zomermaanden compleet droog liggen. Het Nationaal Park Sutjeska is het oudste nationale park van Bosnië, de hoogste berg van Bosnië, de Maglic, ligt in dit nationaal park. In Bosnië leven onder andere wolven, wilde zwijnen, wilde katten, otters, vossen, valken en zelfs een aantal beren.

 

Geschiedenis

Montenegro
Montenegro vormde vanaf 2003 een confederatie met Servië, onder de naam Servië en Montenegro. In 2006 bleek een meerderheid van de bevolking voor een onafhankelijk Montenegro te zijn. Op 3 juni 2006 leidde dit het uitroepen van de onafhankelijkheid door het Montenegrijnse parlement.

Macedonië
Macedonië was één van de deelrepublieken van het voormalige Joegoslavië. Sinds het begin van de jaren ’90, op 8 september 1991 om precies te zijn, werd de republiek Macedonië onafhankelijk na een referendum. Macedonië werd toen tevens lid van de Verenigde Naties. Inmiddels is Macedonië kandidaat-lid voor de Europese Unie (EU).

Albanië
Van 1944 tot 1989 was dictaor Enver Hoxha aan de macht in Albanië. Hij streefde een volledig isolement van Albanië na. Tot drie jaar na zijn dood bleef het communistische regime gelden. De economie in Albanië groeit flink, maar het land blijft behoren tot de zwakkere landen van Europa.

Kroatië
Vanaf het einde van WO I vormt Kroatië samen met Servië en Slovenië de Joegoslavische Republiek. Josip Tito leidde tijdens WO II het communistische verzet. Bijna zonder hulp versloegen ze de Duitsers. Tot aan zijn dood in 1980 was Tito leider van Joegoslavië. Kroatië wordt onafhankelijk op 25 juni 1991. Dit leverde nog wel eens onrust op, want er leven nog veel Serven in Kroatië. In 1995 wordt de vrede getekend, maar deze periode heeft in heel Kroatië diepe sporen achtergelaten.

Bosnië
Zo’n 200.000 jaar geleden leefden er al mensen in het huidige Bosnië Herzegovina, archeologen hebben hiervoor bewijzen gevonden. Bosnië is  reeds door vele grootmachten overheerst waaronder de Serven, Kroaten, Bulgaren, het Byzantijnse Rijk en Hongarije. Ook de Ottomanen hebben een belangrijke rol gehad in Bosnië, hierdoor is de Islam een belangrijke geloofsovertuiging in Bosnië.  Verder heeft Bosnië onder bestuur gestaan van Oostenrijk en maakte Bosnië deel uit van het Koninkrijk Joegoslavië en de Onafhankelijke staat Kroatië. Na de Tweede Wereldoorlog werd Tito de nieuwe politiek leider van Joegoslavië waar Bosnië onder viel, zijn ambitie was een socialistische staat waarin ‘iedereen’ gelijk was. Na de dood van Tito in 1980 bleek dat de eenheid in Joegoslavië ver te zoeken was. In de loop van de jaren 80 en 90 stak het nationalisme de kop op in Joegoslavië, na het referendum op 1 maart 1992 riep Bosnië de onafhankelijkheid uit, hierna brak de Bosnische Oorlog uit. Een deel van de bevolking, de Bosnische Serviërs, was namelijk tegen de onafhankelijkheid. Na deze verschrikkelijke oorlog is de rust gelukkig wedergekeerd in Bosnië.

Weersverwachting
Mostar

Openingstijden

Van maandag t/m zaterdag zijn de winkels over het algemeen de hele dag geopend.

Prijsniveau

In Montenegro, Macedonië en Bosnië liggen de prijzen lager dan in Nederland. Het prijsniveau van Albanië en Kroatië is vergelijkbaar met dat van Nederland.
 

Diverse hotels aan de Adriatische kust

Tijdens deze reis overnacht u in verschillende 3* hotels. De kamers in alle hotels beschikken over een eigen douche en toilet. Niet alle hotels beschikken over een lift. In de reispapieren worden de adresgegevens van de hotels vermeld.

Opstapplaatsen en vertrektijden

Genoemde tijden zijn richttijden en kunnen wijzigen. Wanneer u een reis heeft geboekt krijgt u ongeveer een week voor vertrek de definitieve reisbescheiden. Hierin staat de definitieve opstaptijd.

Groningen > Apeldoorn
Opstaplocatie Opstaptijd
Route A
Groningen
Assen
Hoogeveen
Meppel
Nieuwleusen
Zwolle
Heerde
Apeldoorn
Leeuwarden > Harderwijk
Opstaplocatie Opstaptijd
Route A
Leeuwarden*
Heerenveen*
Lemmer*
Emmeloord*
Lelystad*
Harderwijk*
Vlissingen > Oss
Opstaplocatie Opstaptijd
Route A
Vlissingen*
Middelburg*
Goes*
Bergen op Zoom
Roosendaal
Breda
Tilburg
Den Bosch
Oss
Heerlen > Boxmeer
Opstaplocatie Opstaptijd
Route A
Heerlen*
Maastricht*
Sittard*
Roermond
Reuver
Venlo
Venray
Boxmeer
Weert > Nijmegen
Opstaplocatie Opstaptijd
Route A
Weert
Eindhoven
Helmond
Veghel
Uden
Nijmegen
Delft > Bodegraven
Opstaplocatie Opstaptijd
Route A
Delft
Den Haag
Leiden
Alphen aan den Rijn
Bodegraven
Vlaardingen > Arnhem
Opstaplocatie Opstaptijd
Route A
Vlaardingen
Rotterdam Capelse Brug
Dordrecht
Gorinchem
Tiel
Arnhem
Enschede > Zutphen
Opstaplocatie Opstaptijd
Route A
Enschede
Hengelo
Almelo
Deventer
Zutphen
Haaksbergen > Doetinchem
Opstaplocatie Opstaptijd
Route A
Haaksbergen*
Eibergen*
Winterswijk*
Aalten*
Doetinchem*
Winkel > Veenendaal
Opstaplocatie Opstaptijd
Route A
Winkel*
Schagen*
Alkmaar*
Beverwijk*
Haarlem
Utrecht
Veenendaal
Hoorn > Ede
Opstaplocatie Opstaptijd
Route A
Hoorn*
Purmerend*
Zaandam*
Amsterdam
Almere
Hilversum
Amersfoort
Ede
Verzamelpunt
Opstaplocatie Opstaptijd
Route A
Nieuw-Dijk / Didam
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
  • Boek nu voordelig Als u nu uw reis online boekt, bent u zeker van een lage prijs.
  • Boek nu en betaal later U kunt nu boeken en op een later moment betalen
  • Geen verplichte aanbetaling Bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw geboekte reis.
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
Ma. t/m vr. uur
Zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg B.V.
Den Hulst 134
7711 GT Nieuwleusen
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
09:01:23 | 0,92 | effeweg | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch