Muziekreis 4 dagen München met concert André Rieu

  • Vervoer per luxe Comfort Class touringcar
  • Verblijf in 3* hotel o.b.v. logies en ontbijt
  • Concert André Rieu
  • Bezoek München
  • Excursie tocht Duitse Alpen
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
  • Boek veilig en vertrouwd online Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
  • Boek nu, betaal later Wel zo fijn. Betalen wanneer het u uitkomt, zonder bijkomende kosten.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen

Donderdag: Nederland - München

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u de gelegenheid heeft om een kopje koffie of thee te drinken (niet inbegrepen). Aansluitend rijden we via de Duitse snelwegen richting de deelstaat Beieren. Na een tussenstop waar u de mogelijkheid heeft om op eigen gelegenheid te dineren, zullen we in de avond bij ons hotel in München arriveren.

Vrijdag: Vrije ochtend, Stadstour München en concert André Rieu

De ochtend kunt u naar eigen idee invullen. In de middag maken we onder leiding van een gids een stadswandeling door München. Het centrum is compact en prima te voet te verkennen. Blikvanger van de stad is de immense Frauenkirche met haar dubbele torens, vlakbij de beroemde Marienplatz. De gids neemt u mee langs o.a. het gotische raadhuis, het indrukwekkende voormalig paleis Residenz en Feldhernhalle en de chique Maximilianstrasse. Aan het begin van de avond wordt u naar de Olympiahalle gebracht voor een fantastisch concert van André Rieu. U kunt genieten van een magische avond vol melodieën uit opera, operette, klassieke en lichte muziek, meeslepende walsen, komische en ontroerende momenten en vooral: heel veel romantiek!

Zaterdag: Vrije dag, of dagtocht Duitse Alpen (zie Bolderman Pluspakket)

Vandaag heeft u een vrije dag. Indien u het Bolderman Pluspakket heeft geboekt maken we bij voldoende deelname een dagtocht naar de Duitse Alpen. Aan het eind van de ochtend vertrekken we naar het schilderachtige stadje Bad Tölz, met haar talloze barokke gevels. Vanaf hier volgen we een deel van de Deutsche Alpenstrasse, één van de oudste en meest polulaire toeristische routes van Duitsland. In de middag krijgt u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid te lunchen. We rijden tussen de besneeuwde Alpenreuzen en langs schitterende meren. De Tegernsee is een populair en luxueus vakantieoord. Vooral Rottach-Egern is een dure plaats met luxe winkels en hotels. Per kabelbaan (niet inclusief) kunt u de ruim 1700-meter-hoge Wallberg bereiken, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de meren en omringende bergwereld. Via de iets kleinere Schliersee verlaten we de Alpen en keren we weer terug naar ons hotel.

Zondag: Zondag: München - Nederland

Helaas alweer de laatste dag van deze reis. Na het ontbijt rijden verlaten we München en rijden we over de Duitse snelwegen terug richting Nederland. Eenmaal bij ons centrale overstappunt aangekomen kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet (niet inbegrepen, te reserveren bij uw chauffeur). Aansluitend keert u via één van onze servicelijnen weer huiswaarts.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.

Hotel

4* Rilano Hotel, München

Het stijlvolle Rilano Hotel ligt in de wijk Schwabing, in het noorden van München. Per openbaar vervoer is het centrum van de stad snel en eenvoudig te bereiken. Het hotel beschikt o.a. over een bar, restaurant en lift. Uw kamer is voorzien van een televisie, telefoon en badkamer met bad of douche en toilet. Wifi is gratis in het gehele hotel.

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
00:52:58 | 0,14 | effeweg | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch