telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
ma. t/m vr : 09:00 - 17:30 uur zaterdag : 10:00 - 16:00 uur
Naar 'mijn reis' omgeving

Kerstreis 6 dagen Valkenburg - All inclusive

vanaf € 599,-
  • Vervoer per luxe Comfort Class touringcar
  • Verblijf o.b.v. All inclusive in een prima 3* hotel
  • Live muziek op 1e- en 2e kerstdag
  • Gratis drankjes in de avond
  • Bezoek, Aachen, Monschau én Maastricht
  • Inclusief rondrit door de Belgische Ardennen
  • Twee maal een heerlijk kerstdiner én een afscheidsbuffet
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen ivm Covid-19
 
  • Boek veilig en vertrouwd online Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
  • Boek nu, betaal later Wel zo fijn. Betalen wanneer het u uitkomt, zonder bijkomende kosten.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen

Woensdag: Heenreis en Aachen

Via één van onze servicelijnen komt u aan op ons centrale overstappunt, waar u een kopje koffie of thee aangeboden krijgt. Aansluitend rijden we naar de stad Aachen, bekend vanwege de Dom, die als eerste cultureel erfgoed van Duitsland op de UNESCO-werelderfgoedlijst kwam te staan. U krijgt hier vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen. Aansluitend vervolgen we onze reis naar Valkenburg, waar we voor de lunch arriveren bij ons hotel. Na de kamerindeling kunt u Valkenburg gaan verkennen en bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de kerstmarkt in de gemeentegrot. 's Avonds wordt er in het hotel een goed verzorgd 3-gangen diner geserveerd.

Donderdag: Eifel en Monschau

Vandaag staat Duitsland op ons programma. Na het ontbijt rijden we via een prachtige route door de Eifel naar het bekende stadje Monschau. Dit idyllische plaatsje heeft een middeleeuws stadsbeeld met leuke vakwerkhuisjes en smalle authentieke straatjes. Aan het begin van de middag gaan we terug naar Valkenburg, zodat we de lunch in ons hotel kunnen gebruiken. 's Avonds wordt er weer een 3-gangendiner geserveerd

Vrijdag: Maastricht

De ochtend kunt u zelf indelen. In het hotel wacht ons een lunch, waarna we naar de sfeervolle stad Maastricht rijden. U kunt een bezoek aan de kerstmarkt brengen, gezellig winkelen of een drankje drinken in één van de gezellige cafeetjes op het Vrijthof. De keuze is aan u. 's Avonds na het diner heeft u de mogelijkheid om in de kerk van Valkenburg de kerstmis bij te wonen.

Zaterdag (1e kerstdag): Vrije dag

Vandaag kunt u eerst rustig genieten van het ontbijtbuffet. Er staat vandaag verder niets op het programma. Tussen de middag kunt u in het hotel genieten van het lunchbuffet. Aansluitend kunt u bijvoorbeeld een leuke wandeling door Valkenburg maken. 's Avonds wordt er in het hotel een feestelijk kerstdiner geserveerd en is er live muziek.

Zondag (2e kerstdag): Belgische Ardennen

Na het ontbijt steken wij vandaag de grens over naar België (vergeet uw lunchpakket niet mee te nemen). Via een mooie route rijden we door het dal van de Amblève naar de beroemde waterval van Coo. Hier houden we een stop, zodat u de waterval goed kunt bekijken. Het pittoreske plaatsje Durbuy, gelegen aan het riviertje de Ourthe, is onze volgende bestemming. Dit kleinste stadje van België, waar ca. 400 inwoners in de stadskern wonen, ligt in het hart van de Ardennen. Jaarlijks komen er duizenden toeristen naar Durbuy om de middeleeuwse sfeer op te snuiven. Bezienswaardigheden zijn de Falize rots, de Tortuga bar en er is zelfs een kleine bierbrouwerij. 's Avonds genieten we weer van een gezellig kerstdiner in ons hotel.

Maandag: Terugreis en Drielandenpunt

Alweer de laatste dag van deze fijne kerstreis. 's Morgens vertrekken we uit Valkenburg volgen we een mooie route door het Limburgse heuvellandschap. We rijden naar Vaals en komen bij het Drielandenpunt, waar we zullen pauzeren. Via het 'witte stadje' Thorn gaat onze reis naar ons centrale overstappunt, waar u een goed verzorgd afscheidsbuffet krijgt aangeboden. Met één van onze servicelijnen wordt u tenslotte weer huiswaarts gebracht.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.​

Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met onze partner Bolderman.nl.

Hotel Riche 3*

Hotel Riche ligt aan de rand van Valkenburg aan de Geul, op 200 meter van het stadscentrum. Het hotel beschikt over een receptie, lounge, bar, eigen restaurant en lift. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger en flatscreen televisie. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft hier op basis van All inclusive.

De actuele coronamaatregelen zullen vermeld worden in uw reispapieren.

Opstapplaatsen

Effeweg.nl heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf uw opstapplaats wordt u per touringcar naar ons verzamelpunt gebracht.

Voor deze reis is het verzamelpunt Zeeland (Noord-Brabant):
Restaurant Het Witte Huis | Reekseweg 7| 5411 RB Zeeland (Noord-Brabant)

Klik hier voor een overzicht van onze opstapplaatsen via Zeeland

Tijdens het maken van de boeking kunt u een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op uw vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvangt u in uw reisbescheiden, welke u circa een week voor vertrek ontvangt. Wij adviseren u een kwartier voor de opstaptijd aanwezig te zijn.

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg B.V.
Den Hulst 134
7711 GT Nieuwleusen
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
21:49:41 | 0,28 | effeweg | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch