telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
ma. t/m vr : 09:00 - 17:30 uur zaterdag : 10:00 - 16:00 uur
Naar 'mijn reis' omgeving

5 dagen All inclusive Valkenburg met concert André Rieu

vanaf € 499,-
  • Vervoer per luxe Comfort Class touringcar
  • Heerlijk 3* hotel dichtbij het centrum o.b.v. All inclusive
  • Ontdek het prachtige Eifelgebergte
  • Rondrit Zuid-Limburg én Belgische Ardennen
  • Incl. een bezoek aan het mooie Maastricht
  • Highlight van deze reis: André Rieu Terrasarrangement
LET OP: Wij adviseren u dringend alleen gevaccineerd met ons op reis te gaan i.v.m. de verscherpte maatregelen. Een volledige vaccinatie betekent in de meeste gevallen dat de laatste prik minimaal twee weken geleden gezet moet zijn. Ook een bewijs van herstel na een corona-infectie volstaat op de meeste bestemmingen. Kijk hier voor de actuele richtlijnen.
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19.
  • Boek veilig en vertrouwd online Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
  • Boek nu, betaal later Wel zo fijn. Betalen wanneer het u uitkomt, zonder bijkomende kosten.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen

Dag 1: Heenreis

Met één van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee rijden we via een mooie route naar Valkenburg. Aan het begin van de middag komen we aan in ons hotel, waar wij ontvangen worden met een lunch. ‘s Middags maken we o.l.v. een gids een leuke tocht met een treintje door Valkenburg en is er aansluitend in het hotel koffie met echte Limburgse vlaai.

Dag 2: Eifel in Duitsland en Valkenburg

Na het ontbijt rijden we via een prachtige route door het Eifelgebergte naar het pittoreske stadje Monschau. Hier heeft u tijd om dit mooie plaatsje te bekijken en eventueel een rondrit met een toeristentreintje te maken. We zijn op tijd terug in Valkenburg, zodat we de lunch in ons hotel kunnen gebruiken. De rest van de middag heeft u vrije tijd om Valkenburg op eigen gelegenheid verder te verkennen. Na het diner staat er een leuke avondwandeling op het programma.

Dag 3: Rondrit Zuid-Limburg

De ochtend kunt u zelf indelen. In het hotel wacht ons een lunch, waarna we een mooie tocht gaan maken door het Zuid-Limburgse landschap. Via het voormalige ministaatje Moresnet bereiken we Vaals, gelegen op de grens met België en Duitsland. Dit is het Drielandenpunt en tevens het hoogste punt van Nederland (322,5 meter). Onze route gaat verder via de Belgische plaats Gemmenich en het mooie Geuldal, gevormd door het riviertje de Geul, terug naar Valkenburg.

Dag 4: Belgische Ardennen en André Rieu Vrijthof in Maastricht

Vandaag staan de Belgische Ardennen op het programma. Via een schitterende route komen we bij het bekende plaatsje Spa. We vervolgen onze route naar Durbuy. Dit kleinste stadje van België ligt in het hart van de Ardennen en is van oorsprong een middeleeuws stadje. Aansluitend rijden we naar het bedevaartsplaatsje Banneux en via de Belgische Hoge Venen, een prachtig natuurgebied, komen we weer terug in Valkenburg. ’s Avonds gaan we naar het vrijthof in Maastricht, waar een prachtig concert van André Rieu zal plaats vinden. Op het terras van Theater aan het Vrijthof kunt u onder het genot van een 3-gangendiner genieten van een magische avond vol melodieën uit opera, operette, klassieke en lichte muziek, meeslepende walsen, komische en ontroerende momenten en vooral: heel veel romantiek!

Dag 5: Maastricht en terugreis

In de loop van de morgen nemen we afscheid van Valkenburg en rijden we naar Maastricht. Vergeet niet uw lunchpakket mee te nemen! U heeft tijd om het prachtige centrum van deze ‘mooiste stad van Nederland’ op eigen gelegenheid te bekijken. Na het bezoek aan Maastricht rijden we terug naar ons centrale overstappunt, waar u kunt genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet. Aansluitend keert u met één van onze servicelijnen weer huiswaarts.

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.

Deze reis wordt uitgevoerd in samenwerking met onze partner Bolderman.​nl.

Hotel Riche 3*

Hotel Riche ligt aan de rand van Valkenburg aan de Geul, op 200 meter van het stadscentrum. Het hotel beschikt over een receptie, lounge, bar, eigen restaurant en lift. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, haardroger en flatscreen televisie. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft hier op basis van All inclusive.

De actuele coronamaatregelen zullen vermeld worden in uw reispapieren.

Opstapplaatsen

Effeweg.nl heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf uw opstapplaats wordt u per touringcar naar ons verzamelpunt te Zeeland (Noord-Brabant) gebracht.

Tijdens het maken van de boeking kunt u een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op uw vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvangt u in uw reisbescheiden, welke u circa een week voor vertrek ontvangt. 

Klik hier voor een overzicht van onze opstapplaatsen via Zeeland

Om met volle teugen te genieten van het concert van André Rieu, hebben wij voor u een speciaal terrasarrangement gereserveerd. Vanaf 18.30 uur nemen we plaats op het terras van Theater aan het Vrijthof, waar vanaf 19.00 uur het 3-gangen diner geserveerd zal worden. Terwijl u dineert, vult het mooiste plein van Maastricht zich langzaam met publiek en komt u al helemaal in de stemming. Na het culinaire hoogtepunt van deze avond start om 21.00 uur het muzikale hoogtepunt van deze avond: André Rieu! Het terrasarrangement is exclusief drank. Tijdens het concert wordt er niet bediend om de luisteraars niet te storen. Natuurlijk kunt u voor het concert begint nog een drankje bestellen.
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg B.V.
Den Hulst 134
7711 GT Nieuwleusen
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
00:37:55 | 0,4 | effeweg | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch