3 dagen Cruise Roermond, Maastricht met wereldberoemd strijkconcert

vanaf € 379,-
Excl. € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen.
 • Luxe 4* cruiseschip MS Carmen
 • Volpension aan boord: ontbijt, lunch en diner
 • Incl. zitplaats 3e rang wereldberoemd strijkconcert in Maastricht
 • Cruise naar Roermond
 • Roermond Shopping Outlet
 • Bezoek de kerstmarkten in Maastricht!
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
Prijzen zijn exclusief € 40,- kosten per boeking o.b.v. 2 personen. Deze kosten worden in de kassabon naast de prijzen gespecificeerd. Getoonde prijzen zijn per persoon en op basis van bezetting in een 2-persoonskamer.
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen.
 • Boek veilig en vertrouwd online Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
 • Boek nu, betaal later Wel zo fijn. Betalen wanneer het u uitkomt, zonder bijkomende kosten.
 • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen

Roermond en Maastricht met wereldberoemd strijkconcert

Ga mee met een wel hele speciale 3-daagse cruise naar Roermond en Maastricht. We bezoeken Roermond met de grote shopping Outlet en de kerstmarkt op het Vrijthof in Maastricht. Maar het hoogtepunt is toch wel het strijkconcert op de tweede dag in Maastricht. Tesamen met de geweldige verzorging aan boord van ons cruiseschip MS Carmen, vormt dit wel een hele unieke reis!

Tijdens deze unieke reis verblijft u op het 4* cruiseschip MS Carmen. Het luxe schip heeft een mooie panaroma lounge/bar met een gezellige restaurant. De bemanning staat voor u klaar om u een onvergetelijke reis te bezorgen. Het verblijf aan boord is inclusief een uitgebreid ontbijt, lunch en diner. 's Avonds kunt u gezellig een drankje drinken in de bar van het schip.

U kunt een reservering maken voor onze servicelijnen vanaf diverse opstapplaatsen in ons land. U kunt ook met eigen auto naar Cuijck rijden.

Deze reis is helaas niet/ minder geschikt voor deelnemers die afhankelijk zijn van een hulpmiddel, als rollator. Het schip heeft geen lift en aan boord mag geen gebruik gemaakt worden van een rollator vanwege veiligheidsvoorschriften.

19 december: Cuijk - Roermond

Vanaf een aantal geselecteerde opstapplaatsen vertrekken onze bussen richting de aanlegsteiger van ons cruiseschip in Cuijck (niet inbegrepen). U kunt ook met eigen vervoer naar de aanlegsteiger in Cuijck komen .

Omstreeks 9.00 uur kunt u aan boord van het cruiseschip MS Carmen. De bemanning heet u van harte welkom met een welkomstdrankje. Zij staan voor u klaar om u een onvergetelijke cruise te bezorgen. Het schip zal rond 10.00 uur afvaren. Geniet van de prachtige omgeving langs de Maas aan boord van het gezellige schip. Tijdens de vaart wordt u getrakteerd op een uitgebreide lunch. De MS Carmen is een prachtig cruiseschip dat u een onvergetelijke ervaring zal bezorgen. Het interieur is modern en comfortabel, en de panoramasalon biedt u een schitterend uitzicht over het water. In de hal vindt u de receptie en de boordwinkel, waar u souvenirs of benodigdheden kunt kopen. Aan het einde van de middag arriveren we in Roermond. Vanaf het schip kunt u te voet het Outlet Shopping Center en/of de sfeervolle binnenstad bezoeken. 's Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner. Na een drankje in de bar kunt u genieten van uw nachtrust in de compleet uitgeruste hutten.

De exacte vertrektijden vanaf uw opstaplaats (indien gereserveerd) ontvangt u een week voor vertrek in uw reispapieren.

20 december: kerstmarkt Maastricht en strijkconcert Maastricht

U ontwaakt vanmorgen in Roermond, waar ons cruiseschip aangemeerd blijft. 's Ochtends kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet aan boord. Na het ontbijt vertrekt u per comfortabele touringcar naar Maastricht.  U heeft vrije tijd om het Vrijthof te bezoeken, waar u nu alvast kerst in magische sferen kunt vieren. Magisch Maastricht op het Vrijthof bestaat uit een kerstmarkt met winterse chalets, leuke kerstdecoraties en een heus reuzenrad.  De lunch is vandaag op eigen gelegenheid in de stad. Aan het begin van de middag brengt onze  touringcar u weer naar de MS Carmen in Roermond. U heeft na aankomst op het schip de tijd om u op te frissen en om te kleden voor het concert van vanavond. Na een vervroegd diner aan boord, brengt onze touringcar u naar het MECC Maastricht. Vooraf heeft u nog even de gelegenheid om rond te kijken op de kerstmarkt in het MECC. Wij reserveren voor u een zitplaats tijdens het wereldberoemde strijkconcert. Het wordt vast een avond om niet meer te vergeten!  Na afloop brengen we u terug naar ons cruiseschip in Roermond.

21 december: Roermond - Cuijk

 Vanwege de late aankomst vannacht op de MS Carmen kunt u vanmorgen heerlijk uitslapen. Aansluitend staat er een uitgebreide brunch/ lunch voor u klaar. Mocht u toch vroeg uit de veren zijn, dan wordt er een eenvoudig ontbijt voor u geserveerd. Tijdens de vaart terug naar Cuijck kunt u nog lekker napraten over de gezellige avond van gisteren, een kaartje leggen of een boek lezen. De regionale boordmuzikant zorgt voor een gezellige sfeer en als u zin heeft kunt u nog deelnemen aan een quiz. Aan het begin van de middag arriveren we in Cuijk. Hier zal de bemanning afscheid nemen. Wij hopen dat u heeft genoten van deze luxe minicruise met het geweldige strijkconcert in Maastricht. Heeft u gereserveerd voor de servicelijn, dan wordt u per touringcar teruggebracht naar uw opstapplaats.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan. Mocht het voorkomen dat het strijkconcert door omstandigheden geannuleerd wordt, zal deze reis alsnog doorgaan. In dit geval krijgt u de kosten van de tickets van het strijkconcert terug betaald.

BELANGRIJK:
Deze reis is helaas minder geschikt voor deelnemers die afhankelijk zijn van een hulpmiddel zoals een rollator. Het schip heeft geen lift.

Vanwege de beperkte mobiliteit aan boord en de veiligheidsvoorschriften zijn de volgende voorwaarden van toepassing:
 • Het is niet mogelijk een scootmobiel of elektrische rolstoel mee te nemen aan boord. Vanwege de veiligheidsvoorschriften zal de toegang aan boord hiervoor helaas geweigerd worden.
 • Tijdens de vaart (in de salon, het restaurant, uw hut) kan geen gebruik worden gemaakt van de rollator. De rollators worden geplaatst in de bibliotheek op het bovendek en kunt u alleen gebruiken als u van boord gaat.

Cruiseschip MS Carmen 4*

U verblijft tijdens deze reis op het cruiseschip de MS Carmen 4*. De MS Carmen is een prachtig cruiseschip dat u een onvergetelijke ervaring zal bezorgen. Het interieur is modern en comfortabel, en de panoramasalon biedt u een schitterend uitzicht over het water. In het restaurant op het hoofddek kunt u genieten van heerlijke maaltijden en op het zonnedek kunt u ontspannen in de bar met lounge. Dit schip is in 2017 volledig gerenoveerd en biedt u alle faciliteiten die u nodig heeft voor een onvergetelijke cruise.

Agemene informatie MS Carmen:
 • 4 sterren
 • 123 passagiers
 • 3 dekken
 • internationale bemanning
 • bemanning spreekt Nederlands, Duits of Engels
 • een stoellift tussen het zonnedek, boven- en benedendek
 • 24-uurs receptie
 • restaurant
 • panoramalounge
 • bar (met muzikant)
 • lobby
 • zonnedek
 • pinnen is mogelijk

De hutten zijn verdeeld over 2 dekken. Alle hutten zijn buitencabines en zijn slim ingericht. Uw hut beschikt over een tv, bureau, spiegel, föhn, kluisje en airco. Elke hut heeft een eigen badkamer met douche en toilet. De hutten hebben echte hotelbedden (tweepersoonsbedden, geen losse bedden, geen stapelbed) . Er is gratis beperkte wifi (geen video etc.).

Bij de reissom inbegrepen is het verblijf in een 2-persoonshut Benedendek Achterzijde, die standaard is voorzien van een panorama raam, welke niet geopend kan worden. Tegen een toeslag kunt u ook reserveren voor de hutten met Frans balkon (schuifpui) op het bovendek of een ruimere suite.

Deze reis is helaas minder geschikt voor deelnemers die afhankelijk zijn van een hulpmiddel als rollator. Het schip heeft een traplift tussen het beneden- en bovendek, niet naar het zonnedek.

Vanwege de beperkte mobiliteit aan boord en de veiligheidsvoorschriften zijn daarnaast onderstaande voorwaarden van toepassing:

1.    Het is niet mogelijk een scootmobiel of elektrische rolstoel mee te nemen aan boord. Vanwege de veiligheidsvoorschriften zal de toegang aan boord hiervoor helaas geweigerd worden.
2.    Tijdens de vaart, in de salon, restaurant, in uw hut kan geen gebruik worden gemaakt van de rollator. De rollators worden geplaatst in de bibliotheek op het bovendek en kunt u alleen gebruiken indien u van boord gaat.

Opstapschema

U kunt met eigen vervoer naar de aanlegsteiger in Cuijk reizen of een reservering maken voor onze servicelijnen.

Deze reis heeft een eigen opstapschema. Onderstaand treft u de opstaplocaties aan waaruit u kunt kiezen. Wanneer u deze reis heeft geboekt, krijgt u ongeveer een week voor vertrek de definitieve reisbescheiden. Hierin staat de definitieve opstaptijd.

Servicelijnen € 40,- p.p. (retour)
Amsterdam-Sloterdijk
Zwolle
Apeldoorn
Den Haag
Rotterdam Park & Ride (De Capelse Brug)
Utrecht
Breda
Tilburg
Eindhoven
Arnhem Rijnhal
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
20:39:35 | 0,14 | effeweg | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch