naar Homepagina
  1. Ontdek het wonderschone Oostenrijk per fiets

Ontdek het wonderschone Oostenrijk per fiets

Ontdek het wonderschone Oostenrijk per fiets
Oostenrijk is een land wat op veel verschillende manieren te ontdekken is, bijvoorbeeld door een mooie hike te maken, met de auto door de bergen te rijden en per fiets! De routes langs de Donaubocht zijn toch wel de meest bekende routes. Wij laten u graag kennis maken met onze fietsreizen in Oostenijk!

Waar kunt u goed fietsen in Oostenrijk?
Oostenrijk is voorzien van talloze fietsroutes voor alle leeftijden. Of u een ervaren fietser bent in de bergen of niet, er is altijd wel een goede route te vinden! Daarom zijn onze fietsreizen naar Oostenrijk ook toegankelijk voor iedereen. Dat is ook wat wij belangrijk vinden, wij willen graag iedereen laten genieten van al het moois dat Oostenrijk te bieden heeft.

Vanzelfsprekend zijn er dus goede fietspaden te vinden. Over het algemeen is er langs de wegen een extra strook aangelegd om op te fietsen. Een beetje zoals we gewend zijn in Nederland 😉. Er zijn voldoende rustige wegen, dus mocht er geen fietspad zijn, is het ook goed te doen om een stukje over de ‘normale’ weg te fietsen. Langs de wegen zijn regelmatig restaurantjes te vinden waar u een pauze kunt houden.

Fiets langs de bekende Donau!
Tijdens de 8-daagse fietsreis Donaudal en Oostenrijk doet u de mooiste routes aan langs de Donau! Deze omgeving en de goed geprepareerde fietspaden, maken van het Oostenrijkse Donaudal een geliefde fietsbestemming. Maar niet alleen de Donau staat centraal. We nemen u mee naar het verrassende Traisental en spectaculaire Ybbstal, even ten zuiden van de Donau, waar u tussen de uitlopers van de Alpen over de meest fantastische routes fietst. Daarnaast kunt u de schitterende hoofdstad Wenen bezoeken. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke fietsvakantie!

Fietsen door de bergen met of zonder trapondersteuning?
Het is beide mogelijk. Heeft u thuis een fiets zonder trapondersteuning maar fietst u in de bergen liever met? Dan kunt u bij ons altijd een elektrische of hybride fiets huren! Er is een dames en een heren variant.
Naast Oostenrijk hebben wij nog meer bestemmingen die u met de fiets kunt verkennen! Bekijk ze allemaal op onze website.
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
09:26:04 | 0,03 | effeweg | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch