naar Homepagina
  1. De mooiste single reizen vindt u bij Effeweg!

De mooiste single reizen vindt u bij Effeweg!

In uw eentje op vakantie gaan met een groep is al spannend genoeg en daarom hebben wij speciaal voor alleenstaande, single reizen in ons aanbod opgenomen! Onze single reizen brengen u door heel Europa. Zo kunt u mee naar de zon in Italië en bijvoorbeeld het schilderachtige Kroatië. En zelfs tijdens de kerst kunt u mee op een single vakantie.

Waar bij de meeste reizen de reissom vaak omhoog gaat door de eenpersoonskamer toeslag, is dat bij de single reizen van Effeweg niet het geval. Speciaal bij deze reizen hoeft u deze toeslag niet te betalen. Extra voordelig op vakantie dus!

De single busreizen van Effeweg zijn geschikt voor ouderen die graag een mooie vakantie willen beleven en graag samen met alleenstaande op reis willen gaan. Tijdens de reis laten laten wij u helemaal vrij in uw dagindeling. U kunt mee met verschillende excursies, zodat u de streek leert kennen of u gaat er zelf op uit. En dat maakt onze single reizen zo fijn! Niks moet en alles mag!

Zoals we net al vertelde, kunt u ook tijdens de kerst genieten van een goed verzorgde single vakantie. Tijdens de kerst laten wij u graag het mooiste van Toscane in Italië zien.  Vanuit een goed 3* hotel maakt u diverse excursies. Zo gaat u naar Florence waar u een uitgebreide stadswandeling kunt maken en alle mooie plekjes van Florence ontdekt. Ook de steden Pisa en Lucca ontbreken niet tijdens deze single reis.

Tijdens de kerstdagen staat er bij terugkomst van de excursies een heerlijk kerstdiner op u te wachten. Gezellig samen aan tafel waarbij u zich geen moment alleen hoeft te voelen!

Nieuwsgierig geworden naar al onze single reizen? Bekijk ze hier! Wij verwelkomen u graag in onze bus.
 
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
07:08:27 | 0,05 | effeweg | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch