naar Homepagina
  1. De mooiste kerstmarkten van Duitsland!

De mooiste kerstmarkten van Duitsland!

De tijd van de kerstmarken komt er weer aan! En waar kun u beter de kerstmarkten bezoeken dan in Duitsland..? Precies, dat kan het beste in Duitsland. Daarom hebben wij voor u een groot aanbod in kerstmarkten. Dit jaar hebben wij een nieuwe kerstmarkt en niet zo maar één, het is een kerstmarkt Rijncruise! Tijdens deze cruise gaat u naar de kerstmarkten van Düsseldorf. Op het schip geniet u van de vele faciliteiten zoals een panoramalounge, een bar en zelfs een zwembad met sauna! Wij verwelkomen u graag aanboort.

Uiteraard bieden wij ook weer onze tweedaagse kerstmarkt reizen aan, waarbij u de kerstmarkten bezoekt van twee verschillende steden. De reizen zijn altijd inclusief vervoer, overnachtingen en een heerlijk ontbijt! Vanaf november worden de steden al in de kerstsferen gebracht, dus dat betekend dat u uw kerstmarkten reis ook al vanaf november bij ons kunt boeken!
Samen met een goede vriend(in), uw moeder, uw man of bijvoorbeeld met één van uw kinderen naar een kerstmarkt gaan is natuurlijk super gezellig. Alvast in de kerstsfeer komen of uw kerstspulletjes inkopen en natuurlijk lekker eten bij de vele kraampjes op de markt. Maar ook in uw eentje kan het soms fijn zijn om er even tussen uit te gaan en daarom bieden wij onze eenpersoonskamers extra voordelig aan in deze, toch al dure, tijd. Zodat iedereen kan genieten. En onze ervaring is dat nooit iemand zich alleen voelt tijdens een reis. Iedereen wordt goed opgenomen in de groep en soms voelt het als één grote familie!

En wist u dat… doordat de kerstmarkten in Duitsland niet ver over de grens zijn, u weinig reistijd heeft en daardoor meer tijd heeft om door te brengen op de kerstmarkten?

Welke kerstmarkten in Duitsland gaat u dit jaar bezoeken?
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:47:57 | 0,05 | effeweg | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch