telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
ma. t/m vr : 08:30 - 18:00 uur zaterdag : 08:30 - 16:30 uur
Naar 'mijn reis' omgeving

Uw groep

Bedrijven- en personeelsverenigingen
Uw 20-jarig jubileum vieren met al uw personeel tijdens een spektakeldiner in Brugge? De ultieme waardering voor uw werknemers! Samen sparen voor het PV-reisje naar Disney? Een leuke manier om je collegas met partner of gezin beter te leren kennen. Bedrijfs- en personeelsuitjes zijn er in alle soorten en maten.

Effeweg.nl heeft een ruime ervaring in het samenstellen van groepsreizen. Afhankelijk van uw wens en budget stellen wij een reis op maat voor u samen. Van een eenvoudig 2* tot een super-de-luxe 5* hotel, van een gezellig familie-restaurant tot een top-restaurant met Michelin ster. Ook de dagindeling nemen wij graag van u over. Een stadswandeling met gids voor een eerste indruk van de stad, een ludieke fietstocht of de reserveringen voor de highlights ter plaatse. Een excursie of event speciaal gericht op uw bedrijfstak? Een spectaculaire feestavond ter afsluiting van een geweldige reis? Effeweg.nl heeft talrijke ideeën.

Laat u inspireren door de voorbeeldreizen op onze site en vertel ons uw wensen. Spreekt de offerte u aan, dan geven wij u graag tips voor de inventarisatie van de deelnemers, nemen een vrijblijvende optie op de accommodatie en boeken zo gewenst een inspectiereis om u goed voor te bereiden op uw reis.


Koren- en zangverenigingen
Ons land kent een rijke historie aan zangkoren in alle soorten samenstelling en maten. Vaak hechte gezelschappen met een druk bezet programma. Een jubileumreis in het buitenland met een concert op een unieke locatie vormt vaak de kroon op uw werk. Bedenk eens hoe mooi het zou zijn: een druk bezocht concert van uw koor in de legendarische Berliner Dom of een optreden op het plein voor het indrukwekkende Schloss Schonbrunn!

Aan Effeweg.nl de taak om een aantrekkelijk excursie-programma samen te stellen welke afgewisseld wordt met 1 of meerdere concerten ter plaatse. Graag bemiddelen wij in de samenwerking met een lokaal koor, dan wel de zoektocht naar een unieke locatie voor uw concert. Ook voor de promotie ter plaatse en eventuele inhuur van instrumenten bent u bij ons aan het goede adres. Uiteraard denken we ook aan de partners en medereizigers in uw gezelschap. Wanneer het koor gaat repeteren bedenken we graag een alternatief programma. Zo wordt de reis voor een ieder aantrekkelijk.

Heeft u zelf contacten met een koor in Europa op een bestemming, welke hier niet wordt vermeld? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


School- en studentenreizen
Bij veel opleidingen is het een standaard onderdeel van het jaarlijkse studieprogramma:
de studiereis, werkweek of schoolreis.

Effeweg.nl verzorgt al vele jaren voor diverse MBO, HBO en Universitaire opleidingen de studiereizen in Europa. De Europese steden als Berlijn, Londen, Parijs, Praag maar ook Venetië en Barcelona zijn daarbij veel bezochte bestemmingen. Als belangrijkste criteria voor de keuze van de touroperator wordt vaak genoemd het vervoer (en vooral de veiligheid hiervan), het type accommodatie, de locatie en uiteraard de prijs.

Bij de keuze van de accommodatie wordt gekeken naar de locatie, prijs, verzorging en kwalificatie. Maar vooral ook de flexibiliteit en ervaring van het hotel of hostel. Immers studenten verdienen nu eenmaal een andere aanpak dan een groep zakenreizigers. Om deze reden kiezen veel van onze klanten voor een Generator Hostel: toplocaties in het centrum van diverse Europese steden, relatief nieuwe accommodaties, modern ingerichte kamers (max. 8 bedden) met douche en toilet, gratis Wifi gebruik, een lounge-ruimte en een bar met betaalbare prijzen.


Senioren- en ouderenverenigingen
De 50-plusser is tegenwoordig nog erg actief. Aangesloten bij een landelijke organisatie als KBO, ANBO, PCOB maar ook vriendengroepen, Vrouwen Actief of de lokale (kerk)vereniging. Ouderenverenigingen zijn er in diverse soorten en maten. Het reisdoel is echter vaak hetzelfde. U wilt wat zien van Europa, maar zelf ook genieten tijdens de reis door de organisatie uit handen te geven. Een goede prijs- kwaliteit verhouding van uw gezellige (familie) hotel en goed eten en drinken zijn de belangrijkste factoren. Het motto: gezellig samen op reis!

Ieder gezelschap is verschillend. U kent uw reisgezelschap het beste. Wilt u wat meer rust inbouwen, dan plannen wij een dag of dagdeel ter vrije besteding. Uiteraard kan de zondagsrust ook in ere worden behouden met een vrije dag en mogelijkheid voor een kerkbezoek of eigen dienst. Wij bespreken graag uw wensen en vertalen dit in een reis op maat!
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg B.V.
Den Hulst 134
7711 GT Nieuwleusen
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
05:08:07 | 0,31 | effeweg | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch