telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
ma. t/m vr : 09:00 - 17:30 uur zaterdag : 10:00 - 16:00 uur
Naar 'mijn reis' omgeving

Excursiereis 5 dagen All inclusive in Drenthe

vanaf € 369,-
  • Verblijf in Hotel De Bonte Wever 4*
  • Verblijf o.b.v. All inclusive
  • Bezoek hunebedden en Orvelte
  • Bezoek Groningen
  • Dagtocht Friesland
Uw reisgezelschap
Kies uw gewenste vertrekdatum
* Onder voorbehoud van annuleringen en wijzigingen i.v.m. covid-19.
  • Boek veilig en vertrouwd online Wij zijn aangesloten bij het SGR & ANVR
  • Boek nu, betaal later Wel zo fijn. Betalen wanneer het u uitkomt, zonder bijkomende kosten.
  • Persoonlijke klantenservice Onze medewerkers staan u graag te woord bij vragen

Dag 1: Dwingeloo en Schoonoord

Met een van onze servicelijnen reist u naar ons centrale overstappunt. Na een kopje koffie of thee rijden we via een mooie route naar Noord-Nederland. We gaan naar het Nationaal Park Dwingelderveld en komen in het schilderachtige dorpje Dwingeloo. Vervolgens gaan we naar Schoonoord, waar u het openluchtmuseum Ellert en Brammert kunt bezoeken. Onderweg krijgt u gelegenheid om te lunchen (niet inbegrepen). In de loop van de middag komen we aan bij ons Hotel De Bonte Wever, waar u heerlijk kunt gaan genieten van de All inclusive formule.

Dag 2: Middagtocht hunebedden en Orvelte

's Morgens kunt u eerst genieten van een heerlijk ontbijt en van de faciliteiten van het hotel. Na het lunchbuffet rijden we naar Borger, waar u de hunebedden kunt gaan bekijken. Het zijn de restanten van prehistorische grafkelders en deze zijn alleen in dit gedeelte van Nederland te vinden. Vervolgens rijden we naar een van de mooiste dorpen van Nederland, Orvelte. Orvelte is in feite een groot openluchtmuseum, met prachtig gerestaureerde Saksische boerderijen uit begin 19e-eeuw, waarin ambachtelijke bedrijfjes zijn gevestigd. Daarna rijden we weer terug naar Assen.

Dag 3: Dagtocht Friesland

Vandaag bezoeken we de meest noordelijke provincie van Nederland, Friesland. We rijden eerst naar het mooie stadje Dokkum, bekend om de moord op Bonifatius en natuurlijk het bekende keerpunt tijdens de Elfstedentocht. Vervolgens rijden we door naar Bolsward waar de liefhebbers de fabriek van Sonnema Berenburg kunnen bezoeken. U heeft vandaag onderweg voldoende gelegenheid om te lunchen (niet inbegrepen).

Dag 4: Westerbork en Groningen

's Morgens kunt u gezellig in het hotel blijven of mee gaan naar het voormalig Kamp Westerbork uit de Tweede Wereldoorlog. De lunch gebruiken we in ons hotel, waarna we een bezoek gaan brengen aan de mooie stad Groningen. U krijgt voldoende tijd om de stad te bekijken en bij voldoende deelname zal uw chauffeur een stadsrondvaart organiseren, waarbij u deze historische stad vanaf het water kunt bewonderen. Aan het eind van de middag zijn we weer terug in ons hotel.

Dag 5: Assen en terugreis

's Morgens rijden we naar het centrum van Assen. Aan de Oostersingel kunt u het bronzen beeld van Bartje bekijken, u kunt de abdijkerk of het Drents museum bezoeken of lekker gaan winkelen. De lunch gebruiken we weer in het hotel, waarna we aansluitend weer in zuidelijke richting rijden. In Zwolle (of omgeving) houden we nog een stop. Op ons centrale overstappunt kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsbuffet, waarna u met een van onze servicelijnen weer huiswaarts keert.

Landkaart: All inclusive in Drenthe

N.B. in voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het dag-tot-dag programma.

Hotel de Bonte Wever Assen 4*

Het hotel ligt naast het Asserbos en beschikt over een receptie, lounge, bar, terras, (ontbijt)restaurant, fitnessruimte en sauna. Alle kamers zijn goed ingericht en beschikken over een badkamer met inloopdouche en toilet, televisie en kluisje. Wifi is gratis in het hotel. U verblijft op basis van All inclusive in het hotel, inclusief ontbijtbuffet/lunchbuffet/dinerbuffet, onbeperkt koffie/thee/(non)alcoholische drankjes, diverse snacks/lekkernijen en entertainment (bij de 3- en 4-daagse autovakantie Drenthe verblijft u op basis van volpension).

De actuele coronamaatregelen zullen vermeld worden in uw reispapieren.

Nederland

Reisdocumenten:
Geldig paspoort of identiteitskaart.

Valuta:
In Nederland wordt met de € ( euro ) betaald.

Elektriciteit:
220V, stekkers type C en F, u heeft geen verloopstekker nodig in Nederland.

Kraanwater:
Het kraanwater in Nederland is veilig om te drinken.

Taal:
Nederlands

Opstapplaatsen

Effeweg.nl heeft meer dan 60 opstapplaatsen door heel Nederland. Vanaf uw opstapplaats wordt u per touringcar naar ons verzamelpunt gebracht.

Voor deze reis is het verzamelpunt Zeeland (Noord-Brabant):
Restaurant Het Witte Huis | Reekseweg 7| 5411 RB Zeeland (Noord-Brabant)

Klik hier voor een overzicht van onze opstapplaatsen via Zeeland

Tijdens het maken van de boeking kunt u een keuze maken uit de opstapplaatsen welke op uw vertrekdatum van toepassing zijn. De definitieve opstaptijd die bij de gekozen opstapplaats hoort ontvangt u in uw reisbescheiden, welke u circa een week voor vertrek ontvangt. Wij adviseren u een kwartier voor de opstaptijd aanwezig te zijn.

Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg B.V.
Den Hulst 134
7711 GT Nieuwleusen
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 05077081
BTW nr. NL814069538B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
21:06:34 | 0,33 | effeweg | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch