naar Homepagina
  1. Een autovakantie: lekker zelf op avontuur

Een autovakantie: lekker zelf op avontuur

Met de auto op vakantie? Wij zeggen doen! Tijdens een autovakantie geniet u van de vrijheid op uw bestemming. Zo heeft u altijd uw eigen vervoer, kunt u uw eigen fiets mee nemen en bent u vrij om te gaan en te staan waar en wanneer u wilt! Dus waar wacht u op? Ontdek de mooiste streken dichtbij huis met de autovakanties van Effeweg! Wij geven u ook graag tips voor de leukste uitjes in de buurt van uw bestemming.

Hoe klinkt de Veluwe in de oren? Lekker tot rust komen in de natuur, genieten van het mooie landschap, bijzondere bezienswaardigheden bezoeken of erop uit in met de fiets. Tijdens de autovakantie naar de Veluwe kan het allemaal! U heeft de keuze uit 4 of 5 dagen en u verblijft in een uitstekend 4* hotel in Elspeet, het hotel bevindt zich midden in de bossen.

Of zoekt u het liever iets Noordelijk tijdens uw autovakantie? Dan kunt u ook naar het altijd levendige Drenthe, waar altijd iets te doen is. Wat dacht u bijvoorbeeld van de hunebedden? Dit is toch wel een must om te bezoeken als u in Drenthe bent. Tijdens deze autovakantie naar Drenthe, verblijft u all inclusive in Hotel de Bonte Wever in Assen. Dit 48 hotel is van alle gemakken voorzien. Ook alle kamers zijn goed ingericht, zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw welverdiende vakantie.

Mocht uw hart sneller gaan kloppen van zon, zee en stand dan is onze autovakantie naar Zeeland echt iets voor u! Ook deze autovakantie is op basis van all inclusive. U bent vrij in uw activiteiten Als tip geven wij u om naar Middelburg te gaan. Dit is de hoofdstad van de provincie Zeeland. De stad kenmerkt zich door schitterende grachtenpanden, de toren ‘Lange Jan’ en een adembenemend stadhuis.

Vaak is er bij het hotel een boekje te vinden met informatie over de omgeving en u kunt altijd een medewerker van het hotel vragen. Zij weten u ook de leukste plekjes van de streek te vertellen. Met allerlei tips wordt uw autovakantie zeker eentje om nooit te vergeten.

Bekijk al onze autovakanties online!
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
08:40:01 | 0,06 | effeweg | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch