naar Homepagina
  1. De mooiste fietsroutes in Duitsland!

De mooiste fietsroutes in Duitsland!

De mooiste fietsroutes in Duitsland!
Al een aantal jaar organiseren wij de mooiste fietsreizen in Duitsland. Van de Eifel tot aan het Spreewald, bij Effeweg.nl is er veel mogelijk! Met een Nederlandssprekende fietsbegeleiding ziet u de mooiste plekjes van de omgeving en ontdekt u de leukste fietsroutes. Vanuit Effeweg.nl krijgt u een route mee die van te voren al uitgestippeld is. De routes gaan over goed begaande en vlakke wegen, zodat het voor bijna iedereen toegankelijk is om met zo’n reis mee te gaan.

Een populaire fietsroute in Duitsland is de Moselradweg en is een must voor alle natuur, cultuur en wijn liefhebbers! Tijdens de fietsreis naar de Eifel heeft u de mogelijkheid om een stukje van deze romantische route te fietsen. De route die u dan fietst eindigt in Bernkastel, een typisch Duits wijnstadje, dat zich kenmerkt door de rivier en de wijnranken op de begroeide hellingen. En wist u dat Bernkastel vaak het mooiste wijnstadje aan de Moezel wordt genoemd? Zeker de moeite waard om hier een keer naar toe te gaan!

Als het aan ons ligt is de reis naar de Bodensee, Mainau en Schaffhausen ook echt een aanrader! Bij deze reis fietst u diverse routes in de omgeving van de Donau, u doet verschillende stadjes aan en heeft u voldoende gelegenheid om van de omgeving te genieten. Aan het einde van de middag volgt u de loop van de Donau tot dat u weer terug bij uw hotel bent.

Een fietsreis als tussendoortje
Nu hoor ik u denken: een tussendoortje!? Ja zeker! Wij hebben ook 5-daagse fietsreizen, u bent er even tussen uit en dus niet een hele week weg! Een heerlijke midweek fietsen in de schitterende natuur van Duitsland, dat klinkt toch als muziek in de oren?

Fiets met de groep mee of zelfstandig door de prachtige Eifel, een gebied van heuvels, bossen, weiden en vennen. Deze regio is uitstekend per fiets te verkennen: veel fietsroutes voeren langs rivieren of over oude spoortracées. Vanuit ons centraal gelegen hotel in Stadtkyll, waar u geniet van een onbezorgd All inclusive verblijf, fietsen we de mooiste routes door dit gebied.

U kunt er ook voor kiezen om niet alleen Duitsland aan te doen, maar ook een stukje van Luxemburg met onze 5-daagse fietsreis naar Luxemburg en Bitburg. Omsloten door de rivieren de Sauer en de Moezel, in het zuiden van het glooiende Eifellandschap ligt de 'bierstad' Bitburg en ons gelijknamige hotel, waar u kunt genieten van een heerlijk All-Inclusive-verblijf. Tijdens de reis fietst u onder andere naar de Romeinse stad Trier en fietsen we over de Duits-Luxemburgse grens van Vianden naar Echternach. Een heerlijke, onbezorgde fietsvakantie, niet ver van huis!

Hoe worden de fietsroutes aangegeven in Duitsland?
Het belangrijkste tijdens een fietsvakantie is natuurlijk de route! Naast de uitgestippelde routes van Effeweg.nl kunt u ook uw eigen weg gaan. En om dan niet te verdwalen, is het fijn als de routes goed staan aangegeven. Gelukkig is dit in Duitsland goed geregeld. De punten zijn makkelijk te herkennen aan de witte borden met twee groene cijfers die de nummers aangeven.

Gaat u met ons mee?
Onze fietsreizen door Duitsland worden vaak beschreven als gezellig. De groep wordt vaak één grote familie en na de sportieve dag drinken ze graag in de avond nog een drankje samen.
Nieuwsgierig geworden naar welke fietsroutes wij in Duitsland aanbieden? Bekijk ze dan hier op onze website.
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
04:25:19 | 0,05 | effeweg | GCP-NMT-WEB-101 TourWeb © NetMatch