naar Homepagina
  1. De grootste vakantieblunders...

De grootste vakantieblunders...

Paspoort vergeten
Iets wat nog behoorlijk vaak voorkomt!  Als uw paspoort of ID-kaart nog thuisligt, kan er helaas niet gereisd worden. Dus weg mooie busreis naar Italië, Spanje of Oostenrijk. Dubbelcheck daarom voor vertrek altijd of uw paspoort in de tas zit. 

Niet meer geldig
Uw paspoort ligt het gehele jaar in de kast en nu u hem nodig bent, blijkt deze verlopen te zijn. Dit betekent dus geen vakantie! Houd daarom de geldigheid van uw paspoort of ID-kaart goed in de gaten om problemen in het buitenland te voorkomen.

De reispapieren zaten toch in de tas?
U heeft alles ingepakt, maar op de vertrekplaats komt u erachter dat u uw reispapieren bent vergeten. Dat is nog eens vervelend!

Onder in de koffer
Na een lange rij, mag u eindelijk instappen. Nu blijkt dat uw paspoort en reisdocumenten wel bijzonder goed heeft ingepakt, namelijk onderin de tas. Probeer deze op een handige plek in de handbagage in te pakken. Zo voorkomt u dat u alles weer uit moet pakken.

Te laat..
“Er stond een enorm lange file”, “De trein had vertraging” en meer van deze argumenten. Het is altijd goed om wat eerder van huis te gaan. Immers te vroeg is beter dan te laat!

Maar er stond toch 6 uur?
U bent startklaar voor de vakantie, laat het maar beginnen! Wat blijkt? De vertrektijd van uw reis is gewijzigd of de vertrekplaats. Probeer daarom altijd helemaal up to date te zijn om teleurstellingen te voorkomen.  

Aan tafel!
In Nederland is het de gewoonte om ons avondeten met mes en vork te eten, maar dat is niet over het geval. In Italië is het bijvoorbeeld niet echt gepast om uw portie spaghetti te gaan snijden, dit geldt overigens ook voor de salade in Frankrijk .

Fooi vergeten
Wij Nederlanders staan bekend om onze zuinigheid natuurlijk. In het buitenland ligt dit toch een beetje anders. Bekijk hier het artikel Fooien in het buitenland, hoe zit dat nu eigenlijk?

De benenwagen vertrekt ook!
“Dat stuk kunnen we wel lopen!” Is dit herkenbaar voor u? U gaat niet met het openbaar vervoer of een taxi, maar u kiest ervoor om de benenwagen te pakken. Nu blijkt het stuk drie maal lang als gedacht. Had toch maar die metro gepakt!

Bron: Pinterest | Skyscanner
Telefoonnummer klantenservice 088 10 30 800
Openingstijden
ma. t/m vr. uur
zaterdag uur
Gedetailleerde gegevens
Postadres
Effe Weg
Vendelier 61-B
3905 PD Veenendaal
E-mail info@effeweg.nl
Tel. +31 (0)88 10 30 800
KvK 30060880
BTW NL 826428782 B01
IBAN NL71 RABO 0325 6913 12
20:45:01 | 0,05 | effeweg | GCP-NMT-WEB-102 TourWeb © NetMatch